Starity

Nadine Coyle féltékeny Cherylre?

2010. augusztus 12. 11:11   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ember azt hinné, több évnyi közös munka után jó barátok, hiszen annyi fellépésen vannak túl. Most mégis az ellenkezője derült ki.

hirdetés
Nadine Coyle féltékeny Cherylre?

Senki sem hitte volna, hogy a Girls Aloud együttes két tagja komolyan rivalizál egymással, azonban most minden jel erre mutat. Egy brit újság, a Now Magazine közzétett egy cikket ezzel kapcsolatban. Azonban több másik lap is hasonló információkra bukkant.

Cheryl még mindig Los Angelesben tartózkodik, vissza is tér lassacskán a teljes munkakörébe, erről tanúskodik az is, hogy a stúdiójában már folytatja a következő albuma munkálatait. Azonban egy közeli ismerős nyilatkozata alapján, Chez visszatérése nem felhőtlen hangulatú. Nadine Coyle kolléganője minden bizonnyal irigykedik rá és nem hagyja békén.

Cheryl tudja, hogy Nadine kis lyukakat ás körülötte és bevallja, hogy irigy a közte és Simon Cowell között lévő kapcsolatra, beleértve a szóló karrierjét is. Úgyhogy sokkolta az, amikor Nadine felhívta, hogy találkozzanak hogy igyanak valahol. Három nappal azután, hogy Chezza megérkezett LA-be, kapott egy üzenetet tőle. Mivel Cheryl nem válaszolt, Nadine megállás nélkül hívogatni kezdte. Cheryl kénytelen volt az egyik hangüzenetére válaszolni, miszerint nem szeretne vele találkozni, hiszen pihennie kell és nem ilyen módon tenné ha lehet..." — Hozta a magazin tudomására az ismerős.

Míg Chezza kórházban volt maláriával, úgy tűnik nem aggódott annyira Nadine. Erre utal a következő Twitter-üzenet is tőle, ami igencsak két értelmű lehet: „Óh ne! Most kaptam a hírt srácok, hogy Cheryl maláriás és totál paranoiás lettem, mert a nagyapám is elkapta anno! Mondjunk egy imát érte, hátha minden okés." Szinte olyan, mintha leprásnak titulálná barátnőjét. De mindössze pár perccel utána már eszében sem volt: „Pakolok! Imádom a bőröndöm, valahova elmegyek.”

Nem tudni ebből mennyi igaz, de ha visszatekintünk a régi időkre, akkor mindenki eldöntheti valóban irigykednie kell-e Nadine-nak. Többen azt állítják, hogy Nadine sok figyelmet kapott az együttesben és most nem tetszik neki, hogy nem ő van a középpontban, ami könnyen meglehet. Elvégre koránt sem olyan sikeres mostanában, mint Cheryl, ami lehet valóban irigykedést vált ki belőle. Ti mit gondoltok?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek