Starity

Sztárok, akiket zaklattak őrült rajongóik

2013. június 24. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírességeknek mindig vannak őrült rajongóik. Rövid listánkban bemutatunk pár sztárt, akiknek fanatikusait több esetben a rendőröknek kellett lekapcsolniuk.

hirdetés
Sztárok, akiket zaklattak őrült rajongóik

Időről időre előfordul, hogy a sztárokat egy-egy megszállott rajongó követi. A megszállottságuk változatos méreteket ölt: ajándékokat küldenek, fenyegetőznek, az interneten írogatnak, de vannak, akik odáig merészkednek, hogy bálványuk házánál ólálkodnak vagy fenyegető üzeneteket hagynak. Ebben a listában bemutatunk pár hírességet, akiket nem kíméltek a rajongóik.

Danielle Harris

A sikolykirálynőt a 90-es években zaklatta egy rajongója. Plüssmacit küldött neki, majd megfenyegette, hogy meg fogja ölni. Az elmebeteg férfit végül a rendőrség állította le, és szerencsére Danielle-nek az ijedségen kívül semmi baja nem esett.

Ashley Tisdale

A gyönyörű szőkeséget 18 ezernyi tweettel bombázta egy rajongója, később tiszteletét tette a sztár otthonánál is, ráadásul ez több alkalommal előfordult. A rendőrök ez után fogták el.

A férfi távoltartási végzést kapott, aminek értelmében 90 méternél közelebb nem mehet Ashley-hez.


Liz McClarnon

Az Atomcicát az interneten zaklatta egy Észak-Írországban élő rajongója, aki sajátos álomvilágában élt, és azt képzelte, Liz az ő felesége. Először csak bókolt az énekesnőnek, majd egyre ocsmányabb üzeneteket kapott. A férfit végül leállították, jelenleg gyógyszeres kezelést kap, és három év próbaidőre felfüggesztették.


Taylor Swift

A skalpgyűjtő countrycsillagot szintén otthonánál próbálta zaklatni egy férfirajongója. A rajongót a rendőrök kérdezték, mégis mit keres hajnalban a jéghideg vízben, mire bevallotta, hogy Taylor Swiftet szerette volna meglátogatni.


Csobot Adél

A fiatal sztárt a Facebookon zaklatta egy rajongója. Álnéven regisztrált a közösségi oldalra, és gusztustalan üzenetekkel bombázta Adélt. A férfit letiltották, azóta nem hallottak felőle.


Ellen Page

A gyönyörű tehetséget tavaly nyáron üldözte egy rajongója. Azt írta neki, hogyha továbbra is kapcsolatot tart fent barátjával, Alexanderrel, akkor meg fogja ölni. Végül januárban a színésznő pert nyert a férfi, Joshua Michael Myers ellen.

Usher

A rappert egy hölgy rajongója zaklatta, méghozzá hosszú ideig. Amikor már nem bírta tovább a zaklatást, felhívta a rendőrséget azzal az indokkal, hogy már megint a fanatikus rajongója zaklatja. Az eset tavaly júliusban történt – a nő azt állította, hogy ő a rapper felesége, amit senki nem hitt el neki. Végül Usher távoltartási végzést kért ellene.

Rihanna

A barbadosi énekesnőt régóta zaklatta már egy rajongója, aki még a sztár szomszédjához is képes volt betörni. Tette ezt azért, mert azt hitte, ott lakik Rihanna. Azonban az énekesnő idén a tettek mezejére lépett, és távoltartási végzést kért a férfi ellen. A végzés értelmében nem mehet az énekesnő közelébe, mert azonnal börtönbe kerül.

Mel Gibson

A színész esete kicsit másabb, mint a legtöbb sztáré: A passió című filmjének vetítése utána felkereste őt egy bizonyos Zack Sinclar, aki azt mondta a sztárnak, Isten akarata az, hogy ők ketten együtt imádkozzanak. A férfit zaklatás vádjával három évre ítélték, emellett pszichiátriai kezelést is kapott.

Britney Spears

2005-ben zaklatta a pophercegnőt egy rajongója, e-mailben és faxon keresztül is írogatott neki, végül a bíróság elítélte. A férfi tagadta a vádakat, ügyvédje szerint valóban csodálta az énekesnőt, de nem jelent meg nála, és nem zaklatta.

Britney szóvivője a tárgyalás után elmondta, hogy a sztár nem kívánja látni a zaklatóját, ami természetesen érthető.

Ronan Keating

Márciusban akadt gondja Ronannek egy hölgy rajongójával. Először kedves, szokásos leveket írt a tehetséges énekesnek, amiben elmondta, mennyire szereti őt és a zenéjét – azonban, amikor a sztár visszaírt neki, a rajongó hangneme egyre durvább lett, végül a sztár családját is fenyegetni kezdte, és magáról küldött pornográf képekkel próbálta elnyerni a sztár kegyeit – sikertelenül.

George Michael

A másságát nyíltan vállaló énekest 2004-ben zaklatta egy őrült, női rajongója. A hölgyemény odáig merészkedett, hogy az énekes házába is betört. A rendőrségnek azonban nem sikerült az elmeháborodott fanatikust kézre keríteni.

Avril Lavigne

A kanadai dalospacsirtát 2004-ben zaklatta egy őrült, seattle-i férfi: először csak levelekkel bombázta az énekesnőt, majd kiderítette a Lavigne-szülők címét, és ott is ólálkodni kezdett. A férfit bűnösnek találták ugyan, mégis 5000 dollár óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Kylie Minogue

Ausztrália leghíresebb csillagát tíz évvel ezelőtt zaklatta rajongója. A férfi először kedves leveleket, majd egyre mocskosabb üzeneteket adott fel postára az énekesnőnek címezve. Végül Kylie nem bírta tovább, és elmenekült Ausztráliából. A férfi egyetlen év alatt 700 levelet küldött.

Miranda Kerr

A gyönyörű modellt nemrég fenyegette meg egy rajongója. A férfi azzal fenyegetőzött, hogy meg fogja őt ölni. A rendőrök szerencsére időben lekapcsolták a fanatikus rajongót. A férfi lakása tele volt a modell képeivel. Jelenleg pszichiátriai kezelést kap, tárgyalása júliusban lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek