Starity

Augusztusban jön az új Avenged Sevenfold-album

2013. június 27. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatodik lemezének kiadására készül az Avenged Sevenfold, fény derült az album címére, a borítóra és a megjelenés dátumára is.

hirdetés
Augusztusban jön az új Avenged Sevenfold-album

Augusztus 27-én jelenik meg az új album, mely a Hail To The King nevet viseli. A rajongók egy online 'felderítő túra' segítségével tudták összeállítani, ugyanis a borító puzzle darabokból állt.

A banda tagjai azt is elárulták, hogy az album megjelenését egy bulival fogják megünnepelni augusztus 26-án a hollywoodi Palladiumban. A Hail To The King producere Mike Elizondo volt, aki a Nightmare című albumon is segédkezett. Továbbá ez az első olyan korong, amelyet a 2009-ben elhunyt dobos, Jimmy 'The Rev' Sullivan nélkül készítettek el.

„El kellett döntenünk, hogy készítünk-e egy olyan lemezt, amit mindenki vár tőlünk, vagy pedig továbblépünk, és olyat adunk ki a kezünk közül, amit kellemesebbnek érzünk – az utóbbit választottuk. Alig várjuk, hogy valami újat alkothassunk, frisset és izgalmasat, reméljük, az embereknek is tetszik majd” – nyilatkozta korábban M. Shadows a Pulse Of Radiónak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek