Starity

Demi Lovatót még ma is gyötri a múltja

2013. július 01. 18:06   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovatónak nem volt könnyű gyerekkora, és sajnos még most sem tud szabadulni múltjától.

hirdetés
Demi Lovatót még ma is gyötri a múltja

Demi Lovato nagyon sok problémával küzdött gyerekkorában, többek közt ezek miatt is került rehabra. Sajnos az emlékek a mai napig kihatnak életére, ezért van az is, hogy a gyermekkori bántalmazások miatt még ma is küzd rémálmokkal. Erről a Fashion magazinnak adott interjújában beszélt.

„Minden szóra emlékszem, amit a bántalmazóim mondtak nekem. Rémálmaim vannak, tegnap is volt egy. Megalázó dolgok ezek, amik fájtak és nagy hatással voltak az önértékelésemre, ahogy arra is, hogyan tekintek a korombeli lányokra. Nagyon féltem tőlük” – nyilatkozta Lovato.

Demi – bármilyen nehéz is – őszintén beszélt problémáiról, illetve kiállt Paris Jackson mellett is, akit piszkálnak öngyilkossági kísérlete miattt. „Kedves Paris, ne engedd, hogy letörjenek. Hiszünk benned, maradj erős, kérlek.”

Demivel az interjún kívül egy fotósorozatot is készítettek, amely az augusztusi szám hasábjain tekinthető meg.Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek