Starity

Bella Thorne igazi Los Angeles-i lányként pózolt

2013. július 09. 09:09   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella Thorne vasárnap egy fotózáson vett részt, ahol megmutatta, hogy hogyan is kell kinéznie egy igazi Los Angeles-i csajnak.

hirdetés
Bella Thorne igazi Los Angeles-i lányként pózolt

A Shake It Up sztárja, Bella Thorne vasárnap igen stílusos ruhákban vett részt egy fotósorozaton Los Angelesben. Bella egy nyomtatott nadrágban, kék szandálban és színes blézerben állt a kamera elé, ám mielőtt még elment volna a fotózásra, betért egy gyorskajáldába, ugyanis állítása szerint nem szeretne nagyon vékony lenni, így inkább magára szedne néhány kilót.

A fotózáson pár kérdést is feltettek neki, amire örömmel válaszolt. Arra a kérdésre, hogy szerinte hogyan is kell kinéznie egy igazi Los Angeles-i lánynak, a következő választ adta:

Nem is tudom. Egy lány legyen mindig lányos, akárhol is van. De ez nem azt jelenti, hogy csak tűsarkúban és 5 kiló sminkkel léphetsz az utcára, egyáltalán nem. Egy lány balettcipőben is tökéletes. Nem kell skatulyákba szorítanunk magunkat, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat. Szóval nincs tökéletesen megfelelő válasz. Nincs tökéletes LA lány. Bárhol is vagy a világon, akár LA-ben, akár az Antarktiszon, úgy vagy jó, ahogy vagy és nem kell változnod – mondta Bella, aki a fotózás után ezt tweetelte: Hálás vagyok és áldott, hogy veletek dolgozhattam!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek