Starity

Zach Roerignek eltitkolt gyereke van

2013. július 08. 18:06   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Senki se gondolta volna, hogy a Matt Donovan-t alakító színésznek eltitkolt gyereke van, akiért most gőzerővel harcol, ugyanis az anyja rács mögött ül.

hirdetés
Zach Roerignek eltitkolt gyereke van

A Vámpírnaplók sztárja, Zach Roerig a bíróságokat járja, miután a TMZ kiderítette, hogy a 28 éves színésznek van egy eltitkolt kétéves lánya, akinek az anyját, Alanna Turnert börtönbe csukták és folyik a kislány felügyeletéért való harc.

A fiatal színész júniusban egy georgiai bíróságra vitt néhány papírt, melyben a kislány teljes felügyeletéért való kérelem található, akinek a nevét nem fedték fel. Zach nemrég indította el az eljárást, mert Alanna-t szövetségi börtönbüntetésre ítélték, miután bűnösnek valotta magát különféle ügyekben, melyek miatt most rács mögött van, és nem szeretné, hogy a kislány szülő nélkül nőljön fel – állítja a TMZ. Az anyát ezenkívül egyébként már háromszor letartóztatták.

Nem tudni pontosan, hogy Zach és Alanna kapcsolata mikor kezdődött vagy ért végett, de tavaly május végén arról kaptunk hírt, hogy a Caroline Forbes-t alakító Candice Accola és Zach Roerig szakítottak, aki a sorozatban egyébként Matt Donovant alakítja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek