Starity

Danny Jones eljegyezte a barátnőjét

2013. július 26. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A McFly énekese, Danny Jones július 25-én megkérte modell barátnőjének, Georgia Horsley-nak a kezét, aki természetesen igent mondott, így a pár ma reggel be is jelentette az eljegyzését.

hirdetés
Danny Jones eljegyezte a barátnőjét

Danny egy képet töltött fel a Twitterre a huszonhat éves lányról, amint a jegygyűrűjét mutatja, majd a kép mellé ezt írta: „A jövőbeli Mrs. J. Igennn!”

A korábbi Miss England is ugyanezt a képet tette fel, ezzel a szöveggel: „Szóóval ma este megtörtént!! ELJEGYEZTEK!!!!! Olyan nagyon boldog vagyok!”

Danny kollégái, Tom Fletcher, Dougie Poynter és Harry Judd sietve gratuláltak a párnak, akik 2009 óta vannak együtt. Tom így csiripelt a Twitteren: „Szuper hatalmas gratuláció Dannynek és Georgiának az eljegyzésetekhez Fantasztikus hír!”

A 27 éves énekes nemrég azt mondta, hogy készen áll arra, hogy megállapodjon, de noha többször is megkérte már Georgia kezét, a lány mindig elutasította. Tavaly így nyilatkozott: „A lányok még mindig randira hívnak, de mindig azt mondom: 'Nem, nekem barátnőm van.' Ötször kértem meg a barátnőmet, hogy jöjjön hozzám feleségül, és azt mondta: nem. Szóval nem hiszem, hogy ebben az évben oltár elé állunk. Kicsit fájdalmas ez a téma.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek