Starity

Taylor Swift az őrült szerelmet keresi

2013. augusztus 06. 19:07   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a Rolling Stone magazinnak adott interjújában beszélt arról, milyen kapcsolatra vágyik épp, melyikről írna szívesen dalokat a közeljövőben.

hirdetés
Taylor Swift az őrült szerelmet keresi

Taylor Swiftet a Rolling Stone jelenlegi számában láthatjuk. Az énekesnő elárulta az interjú során: ő már csak az igazi, őrült szerelmet keresi. Igaz, próbálja és mindig is próbálta kerülni, hogy a szerelmi életéről beszéljen, inkább a dalszövegekben mesél róla.

Most kivételt tett és mesélt arról, milyen szerelmet keres jelenleg. „Az egyedüli szerelem, amibe megéri belevágnom, az, amelyről lehet énekelni.”

„Most már eljutottam arra a pontra, hogy olyan kapcsolatot keressek, amelyben őrülten szerelmes lehetek. Számomra, ha átélsz valamit, amiről megéri írni egy dalt, az olyan, mintha sírva a hálószoba padlóján hevernék, vagy egy emberekkel teli teremben egyedül érezném magam. Vagy ha félreismer az az ember, akinek a legtöbbet kellene tudnia rólad."

Taylor hozzátette „Ezek azok az érzések, amik hatására nagyon egyedül tudja magát érezni az ember, és ha valaki énekel erről az érzésről egy dalt, úgy érzed, ragaszkodsz ahhoz a személyhez. Talán ez magyarázza azt, hogy 55 ezer ember jönne el megnézni és énekelni a dalaim.”

Az exekről szóló dalok nem meglepőek Taylor rajongói számára. A Speak Now és a Red albumán egyaránt találhatunk ilyen és ehhez hasonló dalokat. Taylor jelenleg a Red turnéján dolgozik Ed Sheerannel együtt, akik között barátságon kívül nincs több.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek