Starity

Minden idők 25 legrosszabb frizurafazonja

2013. augusztus 16. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vékony határ választja el egymástól a merész és a sokkoló, már-már ijesztőnek titulálható hajkoronákat. Cikkünkben megmutatjuk, mi van a határ másik oldalán és kiknek van útlevelük átlépni a jó ízlés korlátait.

hirdetés
Minden idők 25 legrosszabb frizurafazonja

Kedvenc celebritásainktól már megszokhattuk, hogy nem mindennapi hajviseletekkel lépnek az utcára, most pedig arra világítunk rá, hogy nem kell befutott sztárnak lenni ahhoz, hogy polgárpukkasztó legyen a megjelenésünk.

Az emberi őrültség nem ismer határokat: van, aki tetőtől talpig tetováltatja testét, van, aki átesik a ló túlsó oldalára a divatos testékszerekkel, és van olyan is, aki más őrültségekkel hívja fel magára a figyelmet. Cikkünkben azokat mutatjuk be, akik különös hajkoronájukkal élik ki meglehetősen furcsa stílusukat.

Túl sok hajzselé, furcsa fazon, érdekes formák és színek. A legőrültebbek attól sem riadnak vissza, hogy kedvenc nyalánkságukat, hangszerüket, játékszoftverük egyik kulcsfiguráját, vagy esetleg néhány hozzájuk közel álló állatkájukat elevenítsék meg újra frizurájukkal. A hajszobrászat kifejezése új értelmet nyert.

























Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek