Starity

Hol tartanak ma a Jóbarátok sztárjai?

2013. augusztus 23. 21:09   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 90-es évek sorozata hatalmas sikert aratott, és a színészek karrierjét is felfelé lendítette. Cikkünkben bemutatjuk, hol tartanak ma a színészek!

hirdetés
Hol tartanak ma a Jóbarátok sztárjai?

Lassan már 20 éve, hogy a nagy sikerű sorozat, a Jóbarátok első epizódja vetítésre került. A széria 10 évadot élt meg, és 1994–2004 között láthattuk kedvenceinket a képernyőn. Mint mindennek, ennek is vége szakadt, de lassan tíz év elteltével vajon hova jutottak a színészek? Ki lett a legsikeresebb és ki az, aki elveszett a süllyesztőben?

Jennifer Aniston

Tagadhatatlan, hogy Jennifer Aniston az, aki a legtöbbre vitte a sorozat után. A fiatalos színésznőnek rengeteg filmje jelent meg az elmúlt pár évben, többnyire a nagy sikerű Exférj újratöltve vagy éppen a Kellékfeleség. Nemrég debütált a Családi üzelmek, mely nagyot aratott a mozipénztáraknál, egyes kritikusok szerint az év vígjátéka lehet – emellett 2013-ra várható még két filmje.

Jennifer jelenleg boldog párkapcsolatban él Justin Theroux színésszel, akivel a Hippi túra című filmjének a forgatásán ismerkedett meg.

Matt LeBlanc

A show Joey Tribbianija az, aki nem kapott olyan sok szerepet, mint színésztársai. A sorozat végével még abban az évben megkapta a Joey című sorozat főszerepét, mely sajnos csak két évadot élt meg.

2006–2011 között szinte eltűnt, alig kapott szerepeket, majd 2011-ben útjára indult az Episodes (Sikersorozat) című széria, amely a nevével ellentétben nem hozta meg a kellő sikert, sőt.

Courteney Cox

Talán Courteney Cox az, aki Jennifer után a legsikeresebbnek tudhatja magát. Rengeteg film- és sorozatfelkérést kapott a Jóbarátok után, többek között látható volt Adam Sandler oldalán az Esti mesék című vígjátékban, vagy a Sikoly-széria 4. részében (a Sikoly előző részeiben is szerepelt, így nyilvánvaló volt, hogy a folytatásban is feltűnik). Jelenleg a Született szinglik sorozatban látható, melyben minden az ő karaktere körül forog.

Az évek során sajnos elvált férjétől, David Arquette-től, akitől született egy gyereke. David alkoholproblémái okozták a kapcsolat megromlását, a férfi nemrég bevallotta: ismét iszik.

David Schwimmer

Ross Geller karakterét megformáló David Schwimmer sem hagyott fel a színészi pályával. A Madagaszkár című animációs mesében Melmannak adta a hangját, melynek jelenleg a negyedik részét forgatják, és várhatóan 2015-ben kerül majd a mozikba, A Madagaszkár pingvinjei címmel. 2006-ban főszerepet játszott a Rosszfiúk című komédiában, jövőre várható a Predenders című filmje.

Az évek során sok kellemes meglepetés is érte színészünket, ugyanis 2010-ben titokban elvette Zoe Buckmant, aki rá egy évre egy gyönyörű kislánnyal ajándékozta meg.

Lisa Kudrow

Az egygyermekes anyuka sem tűnt el a süllyesztőben, ugyanis, miután véget ért a Jóbarátok, rá egy évre főszerepet kapott a Visszatérés című sorozatban, de csak egy évadot élt meg. Ezután több filmszerepet kapott, többek között Natalie Portman oldalán a Másik nőben vagy éppen a High School Rockban játszott Vanessa Hudgens és Aly Michalka mellett. Felbukkant Courteney Cox sorozatában egy epizód erejéig, ahol Dr. Amy Evanst formálta meg.

2008-ban kapta meg a Web Therapy főszerepét, melyet jelenleg is forgatnak. Emellett fel fog tűnni 2013-ban Aly Michalka és AJ Michalka mellett az Untitled Aly & AJ Projectben.

Matthew Perry

A sorozat vicces fiúja, Chandler Bing, azaz Matthew Perry a show befejezése után feltűnt Bruce Willis mellett a Már megint bérgyilkos a szomszédomban. Karrierjét inkább sorozatoknak köszönheti, ugyanis főszerepet játszott a Színfalak mögött című komédiasorozatban 2006 és 2007 között, valamint felbukkant Zac Efron mellett a Megint 17-ben.

2011-ben ismét egy sorozat főszereplőjeként láthattuk, a Mr. Sunshine-ban, sajnos 13 rész után elkaszálták. Felbukkant a Férjem védelmében, jelenleg a Go Onban látható főszereplőként, de mivel a sorozat első évada nem bizonyult sikeresnek, így 22 rész után levették a műsorról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek