Starity

Megjelent a Nickelodeon új filmje, a Swindle

2013. augusztus 26. 09:09   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nickeloedon nem a sokszoros filmgyártásairól híres, inkább szórakoztató sorozatairól, viszont ha egyszer belekezdenek egy filmbe akkor azon sokáig dolgoznak ,hogy az minőségi és szórakoztató legyen. Ez mind elmondható a legújabb filmjükről a Swindleről,amelyben helyet kapnak a csatorna legkedveltebb sztárjai.

hirdetés
Megjelent a Nickelodeon új filmje, a Swindle

A Nickelodeon új izgalmas filmmel jelentkezett, melyet tegnapelőtt este nyolckor láthattak a tengerentúli nézők. A Jonathan Judge által alkotott mozi címe Swindle és nem képviseli a nyálas, romantikus, tipikus tinifilm jelzőket, bár egy kis romantika mégiscsak kap benne helyet, de inkább illenek rá a humoros és izgalmas szavak.

A Gordon Korman azonos címet viselő könyvén alapuló filmben olyan fiatal sztárok kapta szerepet, mint Noah Crawford, Ariana Grande, Jennette McCurdy, Chris O'Neal, Ciara Bravo és Noah Munck.

A főszereplő Griffin Bing (Noah Crawford), akitől ellopják 1,2 millió dollárt érő baseball kártyáit. A fiú elég híres az iskolában, ám mégsem ő a legnépszerűbb, viszont vannak barátai és osztálytársai, akikre mindig számíthat. Így segítséget kér Bentől (Chris O'Neal), aki talán a suli legkockább alakja és fülig szerelmes az iskola második legcsinosabb csajába, a pom-pomlány Amandába (Ariana Grande), akinek azért szólt Ben, mert nagyon hajlékony és kapóra jöhet a hátra szaltó imádata. A 16 éves Savannah (Jennette McCurdy) is belekeveredik a történetbe, aki imádja a drámát és a színészkedést. Természetesen egy erős srác is kell, aki megvédi a csapatot, ha baj van, ő lesz Darren (Noah Munck), a keményfiú, aztán következik Melissa (Ciara Bravo), aki Griffin kishúga és imádja a számítástechnikát és mindent képes feltörni, így jól jön a hackeléseknél.

A filmben rengeteg érdekes jelenet kap helyet, például egy esküvői tortacsata, elrablások, vicces jelmezek és egy őrült kaland. A szórakozás garantált!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek