Starity

Októberben érkezik az Arrow második évada

2013. szeptember 11. 13:01   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már nem kell sokat várnunk a folytatásra: október 9-én jön az Arrow második évada, amely még több izgalmat és fordulatot tartogat a számunkra.

hirdetés
Októberben érkezik az Arrow második évada

A magas nézettségnek köszönhetően a The CW csatorna egy újabb évadot adott A zöld íjásznak (Arrow) és nekünk, nézőknek, hogy betekintést nyerhessünk Oliver Queen titokzatos múltjába és jövőjébe.

A minden képzeletet felülmúló, drámai és tragikus fordulatokban bővelkedő évadzáró után mind elgondolkodhattunk azon, hogy mindezek után hogyan is fog folytatódni a sorozat.

Arról, hogy mi fog történni az elkövetkezendő részekben, maga a főszereplőt alakító színész hintett el néhány morzsát. Stephen Amell-lel nemrégiben az IGN készített interjút, amelynek során hősünk elárulta: semmi sem lesz ugyanaz. „Mindenkit egy másik helyen fogunk találni. Azt hiszem, Olivert a szó szoros értelmében máshol fogjuk megtalálni a következő évad elején. Ez lesz a második évadunk, de olyan lesz, mintha egy teljesen új sorozat lenne.”

Hogyan reagált Oliver Tommy halálára, és a várost súlytó katasztrófára? „Nem jól. Az ok, amiért a város őrzője lett, már elszállt, nincs többé. Merlynt megállította, a Lista lényegében elavult, a Glades elpusztult. Ha újra a város őrzője akar lenni, vagy valami más, szüksége lesz egy új célra.”

Végül arra a kérdésre, hogy Slade Wilson (Deathstroke) és Shado a jövőben is csak a visszatekintésekben fognak-e feltűnni, vagy esetleg a jelenben is, a következőt válaszolta: „A Sziget nem a Marson van, hanem a Földön, és még senkivel sem találkoztunk a Szigetről a jelenben. De feltételezem, végül ez is meg fog történni.”

A második évadban nem csak a történetben számíthatunk változásokra, de néhány új szereplő is csatlakozik a már megszokott szereplőgárdához némelyek ismert DC-s karaktert fognak megjeleníteni: Summer Glau, aki egy újabb ellenséget, Isabel Rochevet fogja alakítani. Isabel nevével már találkozhattunk, hiszen az első évad során már feltűnt Robert Queen listáján.

De Michael Jai White, Kevin Alejandro és Caity Lotz is csatlakoznak a szereplőgárdához. Arról, hogy az RTL Klub le fogja-e vetíteni az új évadot is, még nincsenek információk, de az első évad nagy nézettségnek örvendett, így ez elképzelhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek