Starity

Alizée is részt vesz a Danse avec les stars 4-ben

2013. szeptember 11. 20:08   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már korábban felröppentek a hírek, miszerint Alizée is részt vesz majd a Danse avec les stars új évadában, ám csak a napokban vehették biztosra a rajongók.

hirdetés
Alizée is részt vesz a Danse avec les stars 4-ben

Szeptember 28-án startol a Dancing with the sStars francia változata, melynek résztvevői közt üdvözölhetjük Alizéet, akinek olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Moi... Lolita, L'Alizé vagy a J'en ai marre.

Az énekesnő már el is kezdett készülni a fellépésekre, bár már kiskorától kezdve foglalkozik tánccal, énekesnőként futott be.

Eddig minden évben felkérték, hogy szerepeljen ezen a televíziós táncversenyen, ám csak idén sikerült eleget tennie a felkérésnek. „Azért fogadtam el a felkérést, mert most épp van időm erre, és vágytam is rá, hogy ezt csinálhassam. Mellesleg a lányom most már idősebb, így most már jobban tudok időt fordítani erre is.

Azonban kérdés, hogy hogyan fognak alakulni az énekesnő napjai mostantól, mivel a felvételek Párizsban lesznek, de Alizée Korzikán él a kislányával. „A hétvégenként való hazajárással nincs gond. Ha nem tudnék jönni vagy ha magára kéne hagynom a csapatomat, persze probléma lenne, de úgy gondolom, meg tudnánk oldani.”

Alizée táncpartnere egyébként Grégoire Lyonette lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek