Starity

Ashley Tisdale nem unatkozik

2013. szeptember 14. 15:03   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley-ről nemrég jelentek meg hírek, hogy decemberben érkezik új animációs filmje, A Mikulás mentőakció, valamint hamarosan indul animációs sorozata is, ám ezeken kívül számos munkája akad még.

hirdetés
Ashley Tisdale nem unatkozik

Ashley Tisdale napjai izgalmasan telnek, hiszen decemberben fog megjelenni a mikulás megmentéséről szóló animációs film, melyben az egyik manó hangját fogja kölcsönözni, ezen kívül pedig a Sabrina: Secrets of a Teenage Witch című animációs sorozat főszereplőjének lesz a hangja, mely október közepén indul.

A stúdióban egyébként egy másik szinkronszerep, a Phineas és Ferb miatt is sok időt tölt, mely már 2007 óta köti le a Disney csatorna nézőközönségét, valamint a hírek szerint új szólóalbumán is dolgozik, mely egy teljesen más stílusú korong lesz, mint az eddigiek.

Mindezek mellett pedig az ABC Family új sorozatának, a Young and Hungrynak meetingjén is részt vett a napokban Los Angelesben, ahol szereplőket keresgélnek, hiszen Ashley az újonnan induló komédia egyik producere lesz, a Blondie Girl Productions másik tagjával, Jessica Rhoadesszel karöltve.

Utóbbiról a Twitteren is írt a rajongóinak nemrégiben: „Színészválogató meeting az ABC Family új sorozatának pilotjához, a Young and Hungry-hoz ma. @BlondieGirlProd @Jess_Rhoades

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek