Starity

Selena Gomez biztonságban érzi magát Vanessa Hudgens mellett

2013. szeptember 16. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kettejük barátságáról mesélt Selena nemrégiben a Marie Claire nevezetű magazinnak.

hirdetés
Selena Gomez biztonságban érzi magát Vanessa Hudgens mellett
Fotó: New York Times

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, Vanessa Hudgens lett a Marie Claire 2013-as októberi számának címlaplánya, így természetesen a jól megszokott többoldalas és mély hangvételű interjú sem maradhatott el, amely során rengeteg érdekességet és jó tanácsot osztott meg az olvasókkal. Azonban a magazin nem csak a 24 éves színésznőt, hanem egyik közeli barátját és egyben kolleganőjét is mikrofonvégre kapta, Selena Gomez személyében, akivel nem csak közös Disneys múltjuk, hanem filmjük, a Spring Breakers is összeköti.

„Egyáltalán nincs elszállva magától és a figyelme nem lankad egy pillanatra sem. Az ember, akit te látsz és, akivel beszélsz, ugyanaz, mint akivel én beszélek” – mesélte Nessáról a fiatal színész-énekesnő, aki a Spring Breakers forgatása alatti időkre is visszaemlékezett, amikor a rengeteg rájuk szegeződött figyelem miatt folyton a nyomukban loholtak a paparazzik: „Nagyon védelmező. Volt, hogy nagyon zaklatott voltam, erre ő félrevitt és mindig arról beszélt nekem, azzal győzködött, hogy legyek magamban biztos és abban is, amit képviselek. Ezután mindig sokkal nagyobb biztonságban éreztem magam.”

Selenán kívül viszont még egy színésztársát felkereste a lap, aki nem volt más, mint John Cusack. Vanessa a The Frozen Ground című bűnügyi thrillert forgatta az elismert filmcsillaggal, aki szintén nagyon jó véleménnyel van róla: „Nagyon érett a korához képest. Egy jelenetben ki volt láncolva, alig volt rajta ruha és a karakterét éppen akkor erőszakolták meg - mesélte Cusack, akit teljesen lenyűgözött, hogy kolleganője hajlandó volt ennyire sebezhetővé válni és az, hogy nem aggódott a színészi képességei miatt, hanem egyszerűen megtette, amit a szerepe kért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek