Starity

Bizarr: orr nőtt a homlokára egy kínai férfinak!

2013. szeptember 27. 19:07   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amíg a mai sztárok egy része amiatt aggódik, hogy nem elég formás, nagy vagy kicsi az orruk, addig "Xiaolin" amiatt idegeskedik, hogy neki két szaglószerve van, ugyanis már a homlokán is megtalálható egy.

hirdetés
Bizarr: orr nőtt a homlokára egy kínai férfinak!

Napjainkban a sztárok azért fordulnak plasztikai sebészükhöz, mert nem tetszik nekik a természettől kapott orruk és úgy döntenek, hogy inkább átalakítják azt. A soron következő kínai férfi pedig jobban örülne annak, ha csak annyi problémája lenne, hogy túl nagy vagy esetleg túl kicsike a szaglószerve.

A dokik csak Xiaoliannak hívják – igazi nevét nem kívánták a nyílvánosságra hozni – és minden erejükkel azon vannak, hogy segítsenek a nem mindennapi férfin.

A 22 esztendős Xiaolian még tavaly augusztusban szenvedett súlyos autóbalesetet, amely következtében teljesen eltorzult a szaglószerve, ám akkoriban nem kért semmiféle kezelést, nem akarta, hogy az orvosok helyrehozzák a szépséghibáját és ennek pedig meg is lett az ára: fertőzés alakult ki a férfi orrában és emiatt az orvosok már soha többé nem lesznek képesek visszaadni a rendes formáját Xiaolin orrának.

Jelenleg is kezelik egy Fujian tartományban található kórházban és szeretnék rendbehozni az eredetileg eldeformálódott, torz orrát. Kitalálták, hogy a homlokbőrön létrehoznak egy új orrot – amely növesztése 9 hónapig tartott –, majd sebészi úton eltávolítják a homlokáról és a tönkrement orra helyére helyezik azt. Hamarosan már el is végzik a beavatkozást Xiaolinon.

„A homlokbőr nagyban hasonlít az orr szöveteihez. Ami még fontosabb, hogy az új áthelyezhető az eredeti orr helyére, nem marad szövetkárosodás és a bőr sem hal el” – nyilatkozta Kevin Hancock, plasztikai sebész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek