Starity

Niall Horant halálra rémítik a rajongók

2013. október 06. 15:03   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Niall Horan kétségbe esik, amikor őt és társait rajongók rohamozzák meg.

hirdetés
Niall Horant halálra rémítik a rajongók

Kétségtelenül a One Direction a világ egyik legnépszerűbb bandája, s az, hogy nap mint nap rajongók ezrei rohamozzák meg őket, hozzátartozik a munkájukhoz. Úgy látszik, az egyik bandatag, Niall Horan kevésbé értékeli ezt a figyelmet, mint a többiek.

Niall beismerte, ijesztőnek találja, amikor társait rajongók tucatjai rohamozzák meg. Egy bennfentes így vallott erről: „A biztonsági emberek nagyon közel állnak a fiúkhoz, így egyedül sehova sem tudnak menni és szinte alig tudnak úgy kinézni az ablakon, hogy ne azt látnák, hogy rajongók ácsorognak a hotelnél, rajongók másznának a fára, bujkálnának a parkban vagy rajongók akarnának bejutni a hotelba.”

És úgy látszik, Liam Payne is kezdi érezni, milyen érzés is a világ egyik legkeresettebb bandájának a tagja lenni. Így tweetelt nemrég a sztár: „Ez egy gyönyörű nap, azt kell mondanom, imádom Ausztráliát; bárcsak kimehetnék és többet láthatnék belőle.”

Niall szintén tweetelt nemrégiben a magánszféra hiányát illetően: „Tökre klausztrofóbiás vagyok és nem szeretem, ha mindenki körém gyűlik és ugyanazokat a kérdéseket kiabálják. Néha félek egy kicsit. Jó, mert remek biztonsági csapatunk van.”

De ez nem rossz hír a directionereknek, hiszen Niall imádja a rajongóit, csak egyszerűen nehezen viseli a tömeget és a sikoltozást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek