Starity

A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Jennifer Lopez

2013. október 19. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez mind éneklés, mind pedig színészkedés terén megcsillogtatta tehetségét, és abban szinte mindenki egyetérthet, hogy egy gyönyörű nőről beszélünk, persze a kétgyermekes anyukával is előfordul néha, hogy egy címlapfotóról nem éppen előnyösen köszön vissza ránk. Lássuk tehát a szóban forgó Jenny legszebb és legrosszabb címlapfotóit!

hirdetés
A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Jennifer Lopez
Fotó: Vogue

A legszebb címlapfotók:

Glamour – 2010. augusztus

Igazán kirobbanó formában láthatjuk az énekesnőt ezen a nyár végi címlapon. Nagyon jól áll neki a hátrafogott haj, és a leopárdmintás ruha is remekül kiemeli az alakját. Kell ennél több?

Vogue – 2012. április

Igazán szexire sikeredett ez a kép JLóról. A vörös rúzs, és az azonos színű ruha nagyszerűen áll neki és a képszerkesztők sem nyúltak mellé, úgyhogy igazán szép címlapfotó született.

Elle – 2008. december

Nagyon bájosan fest ezen a képen az énekesnő. A fehér ruha remekül áll neki, és a haja kibontva is csodálatos, a mosolya pedig csak hozzásegít a kép sikeréhez. Nagyszerű címlap!

SHE – 2009. november

Nagyszerűen sikerült ez a kép a színésznőről! Az egyenes haj, és a feltűnőbb, kék smink nagyszerűen áll neki, nem beszélve a fehér ruháról, ami remekül harmonizál sötét bőrével.

Bazaar – 2008. január

Méltán került a legszebb címlapfotók közé ez a téli kép: Jennifernek remekül áll a hátrafogott haj, és a sminkje is gyönyörű, ráadásul a fehér ruha ismét jó választás volt, nagyszerűen mutat a színész-énekesnőn.

A legrosszabb címlapfotók:

People – 2013. január

Nem éppen a legszerencsésebb címlapfotó. Egy kicsit „szomszédlány” hatása van a képnek, ráadásul ez a túlságosan széles mosoly is inkább visszataszító, mint szép, arról pedig inkább ne is beszéljünk, hogy frizurája olyan, mintha úgy lenne ráphotoshopolva fejére.

Easy Living – 2007. július

Ebből a szerencsétlen szögből az énekesnő szinte felismerhetetlen, és habár a fehér ruha ismét nagyon jól áll neki, a bőre alaposan el lett rontva: szabálytalan, természetellenes.

Celebrity Looks – 2001. október

Régebbi kép, de nem a legjobb. A képszerkesztők túlságosan tökéletes bőrt varázsoltak a színésznőnek, nem beszélve arról, hogy jellegzetes vonásait is eltűntették, ezáltal Jenny arca kissé furcsa lett.

Self – 2008. augusztus

A képszerkesztőknek megint sikerült elrontaniuk egy alapból jó fotót. Jennifer arca a képen sokkal szélesebb, mint egyébként, és ez a műmosoly sem áll túl jól neki.

Bazaar – 2008. március

Nem éppen a legjobb kép, hiszen Lopez bőre össze-vissza van szerkesztve, homloka, kézfeje, és a szeme alatti rész hófehér, ezzel szemben karjai és az arca többi része sötét. Ráadásul a gyönyörű mosolyát sem látjuk sehol.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek