Starity

Az Atomic Kitten valóra váltja a gyermekek álmát

2013. december 08. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A három atomcica egy jótékonysági egyletet támogat, ahol diavetítést szervez a hátrányos helyzetű gyermekeknek!

hirdetés
Az Atomic Kitten valóra váltja a gyermekek álmát

Úgy tűnik, a karácsony szelleme mindenkit magával ragad, hiszene egyre többen segédkeznek, legyen szó hírességről vagy civil emberről. Most az Atomic Kitten tagjai álltak be a sorba. A három énekesnő a Barnado jótékonysági szervezetet támogatja, amely 1866-ban alakult meg, és minden évben segítik a hátrányos helyzetű angol gyermekeket valamilyen módon, főleg karácsony közeledtével.

Az Atomic Kitten is részt vesz idén a szervezésben, és az összejövetellel támogatják az alapot december 9-én, ahol diavetítést szervenek hátrányos helyzetű gyermekek részére, valamint egy karácsony partival is készülnek, aminek célzott közönsége a kisgyermekes családok. A buli a St. Catherine központban lesz, Belle Vue-ban, és az ITV is le fogja adni.

A Big Reunionon szereplő sztárok készítettek egy karácsonyi dalt is, ami az I Wish It Could Be Christmas Everyday címet kapta, és a Big Reunion turnén fog elhangzani december 12-én. A fellépést az ITV csatornán december 14-én lehet megnézni. Egyes hírek szerint Kerry Katona helyett Jenny Frost állt volna az Atomic Kittennel a színpadra, ez azonban nem fog megvalósulni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek