Starity

Teen Wolf: távozik az egyik főszereplő

2014. január 01. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maga Jeff Davis, a Teen Wolf producere jelentette be, hogy jobb, ha felkészülnek a rajongók arra, hogy egy kulcsfigura távozik a sorozatból.

hirdetés
Teen Wolf: távozik az egyik főszereplő

A minap a Teen Wolf producere és írója, Jeff Davis sokkolta a rajongókat a hamarosan visszatérő sorozattal kapcsolatban, miszert valaki el fogja hagyni a népszerű műsort. A Happy Cool által készített interjú keretein belül beszélt Jeff arról, hogy jobb, ha felkészülnek a rajongók, ugyanis a sorozat egy kulcsfigurája nem szerepel a negyedik évadban:

„Készüljetek fel, hogy valakit el fogunk veszíteni. Az a helyzet, hogy meg kell változtatnunk a főcímet, hiszen az egyik karakter nem lesz benne már a negyedik évadban.”

A sorozat tehát nagy változásoknak néz szembe az elkövetkezendő időben, azonban még nem tudni, ki hagyja ott a sorozatot, egyedül annyi információt árult el Jeff, hogy az egyik főszereplő int búcsút.

Az évad első felének főszereplői Tyler Posey, Dylan O'Brien, Crsytal Reed, Tyler Hoechlin és Holland Roden voltak, ehhez még valószínüleg Daniel Sharman csatlakozik be a következő fél-évadhoz, valamint a pletykák szerint Arden Cho is, de ez még nem lett megerősítve.

A sorozat a jövő hét hétfőn startol az MTV-n, addig is itt az előzetes:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek