Starity

Charlie Carver: „Nem okoz gondot meleg fiút játszanom”

2014. január 06. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Charlie Carver a Teen Wolfban alakított szerepéről mesélt egy interjú keretein belül.

hirdetés
Charlie Carver: „Nem okoz gondot meleg fiút játszanom”

Charlie és ikertestvére, Max 2012-ben kapták meg az alfa ikrek szerepét az MTV egyik sikersorozatában, a Teen Wolfban. A sorozat ma folytatódik, és a több hónapos szünet alatt egyre több és több érdekesség derült ki. Nemrég Charlie mesélt a szerepéről, és hogy mik várhatóak még a sorozatban!

A színész elárulta, hogy nagyon tetszett neki és Maxnek az ikrek története, valamint, hogy elég vicces volt az első forgatási napjuk, sőt, az eddigi egész évaduk is. Az interjú alatt természetesen szóba került a Charlie által alakított Ethan és a Keahu Kahuaniu által alakított Danny szerelmi viszonya. Charlie számára ez volt az első olyan alkalom, amikor egy meleg srácot kellett alakítania, de ezt nem bánja.

„Keahu rendes fickó!” – mondta a színész, majd hozzátette, hogy nemcsak vele, hanem mindenkivel nagyon szeret együtt dolgozni. Arról is beszélt, hogy nem lesz annyi szexjelenet, mint az előző évadban, de sok románcra számíthatunk.

Amikor megkérdezték a színészt, hogy a páros még közelebb kerül-e egymáshoz, azt válaszolta: „Azt hiszem. De nem akarok mindent elárulni! Úgy gondolom, ami Danny és Ethan között fog történni, bizalmas.”

Charlie másik nagy dobása, amiben szintén ikertestvérével szerepel, a The Leftovers lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek