Starity

Bridget Regan a Bello címlapján tündököl

2014. január 12. 22:10   |   Szerző: Csokeee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mostanában egyre felkapottabb Bridget Regan több ismert sorozatban is szerepelt, és jövőre Keanu Reeves oldalán szerepel egy ígéretesnek tűnő filmben.

hirdetés
Bridget Regan a Bello címlapján tündököl

A Bellónak adott interjújában többek közt említés tesz A hős legendájáról, amit férjét és gyermekét köszönheti, és megemlíti a rajongókat is, akik a sorozat vége óta támogatják a színésznő munkáját.

A sorozat után nem sokkal született meg gyermeke, így a karrierje háttérbe került. Azóta újra fejest ugrott a munkába, habár úgy érzi, mintha néha ketté kéne szakadnia. Egy része a lányával szeretne lenni, másrészről szeretné folytatni színészi pályafutását. Mivel nem lehetséges, hogy egyszerre két helyen legyen, mindig arra próbál fókuszálni és kihozni belőle a maximumot, amit éppen csinál, akár színészkedésről vagy a családjáról van szó.

Másik nagyobb szerepe a most is futó híres New York-i sorozatban, A nagy svindliben Rebecca Lowe karaktere. A törékeny, intelligens és kalandvágyó könyvtárosnő személyisége megragadja a bűnöző, Neal Caffrey fantáziáját. Matt Bomer, a rosszfiú oldalán több mint 10 részig fogja alakítani a főhős barátnőjét. Bridget annyit elárult, hogy lesznek még meglepetések a nézők számára.

Habár eddigi sikerei is figyelemre méltóak a jövőre mozikba kerülő John Wick még több meglepetést tartogat a rajongók számára. Bridget olyan színészek mellett kapott főszerepet, mint Keanu Reeves, Adrianne Palicki és Willem Dafoe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek