Starity

Anette Olzon: megérkezett az albumborító és a premier dátuma

2014. február 05. 17:05   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd énekesnő első szólóalbuma hamarosan megjelenik, amihez megérkezett a végleges albumborító is, valamint az is kiderült, hogy a lemez kiadása eltolódik.

hirdetés
Anette Olzon: megérkezett az albumborító és a premier dátuma

Eredetileg február 28-án jelent volna meg a svéd énekesnő, Anette Olzon első szólóalbuma, ám néhány probléma miatt egy hónapot csúszik a kiadása, így március 28-án kerül a boltok polcaira a Shine névre keresztelt lemez.

Anette lassan másfél éve távozott a finnek legismertebb zenekarából, a Nightwishből, mostani szólóalbuma pedig egészen más stílusú lesz, mint amilyet megszoktunk tőle.

A lemezhez már megérkezett az első kislemez is Falling néven, hamarosan pedig a Lies című dalhoz jelenik meg a kisfilm, amit Patric Ullaeus rendez, aki többek között olyan előadókkal dolgozott együtt mint a Within Temptation, vagy az Amaranthe.

Az énekesnő kiadója, az earMUSIC nemrég mutatta be a Shine hivatalos borítóját, ami Anette szerint tökéletesen tükrözi az albumot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek