Starity

Justin Bieber megússza a börtönt, ha vádalkut köt

2014. február 22. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Floridai Állami Ügyészség alkut ajánlott Biebernek, aki alkohol befolyása alatt vezetett és jogsija is érvénytelen volt.

hirdetés
Justin Bieber megússza a börtönt, ha vádalkut köt

A 19 éves sztárnak március harmadikán kell bíróság elé állnia, amiért néhány hete alkohol befolyása alatt vezetett, lejárt jogosítvánnyal, és ellenállást tanúsított letartóztatásakor. A vádakat ejtik ellene, ha elfogadja azt az alkut, amit a Floridai Állami Ügyészség ajánlott számára: ha beleegyezik random drogtesztekbe az elkövetkezendő kilenc hónap alatt, és nem furikázik ittasan, nem kerül börtönbe.

Biebernek továbbá negyven óra közmunkát kell végeznie, és részt vennie egy kurzuson, ahol a megjelentek családtagjaikról nyilatkoznak, akik ittas vezetés miatt börtönbe kerültek – írja a Daily Mail.

Továbbá követőt szerelhetnek az autóiba, és előre el kell küldenie a felelős hatóságoknak az utazási terveit, hogy drogtesztekkel lecsapjanak rá nem várt pillanatban.

A kanadai sztár nemcsak március harmadikán, de tizedikén is meglátogatja a bíróságot Torontóban, mivel szilveszter éjjelén egy limuzinsofőrre támadt rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek