Starity

Amiről lemaradhattál: ez történt a zene világában

2014. május 09. 08:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lucy Hale-nek és Michael Jacksonnak is új dala jelent meg, Lana Del Rey megmutatta dallistáját, Katy Perry dalához pedig remix jelent meg.

hirdetés
Amiről lemaradhattál: ez történt a zene világában

Lorde színpadra lép a Billboard Music Awardson

A mai napon számolt be a JustJared a hírről, miszerint a sokakat megosztó 17 éves énekesnő fel fog lépni a 2014-es díjátadón, ami május 18-án kerül megrendezésre.

Lorde mellett színpadra lép még Miley Cyrus, Jason Derulo, Jennifer Lopez és John Legend, valamint a néhai popkirályt, Michael Jacksont is megidézik egy fellépés erejéig, melynek részleteit nagy titok övezi.

*

Remix készült Katy Perry Birthday-éhez

A holland DJ, MOTi készített egy új, remixelt változatot Katy nemrég megjelent videoklipes és kislemezes dalához, a Birthday-hez, ami már sorban a negyedik kiadott szerzemény a Prism albumról és egyre jobban tornázza fel magát a Billboard Hot 100-as listáján.

*

Penn Badgley zenei karrierjére koncentrál

A 27 éves színész a Vanity Fairnek árulta el, hogy egy ideig inkább hanyagolja a színészetet és beleveti magát a zene világába: „Jelen pillanatban nincs olyan film, ami kellőképpen felkeltette volna az érdeklődésemet, így most inkább a zenére fókuszálok. De nálam ez olyan, hogy mindegy mi jön, mindegy mi történik.”

*

Dalpremier: Lucy Hale – Kiss Me

A 24 éves színész-énekesnő a minap töltötte fel hivatalos VEVO-csatornájára legújabb dalát, ami a Kiss Me címet viseli és Road Between című debütáló albumán kap majd helyet, mely június 3-tól lesz kapható.

A nagylemezt már elő lehet rendelni az iTuneson, ahol a Kiss Me-t is bárki megvásárolhatja már.

*

Hamarosan érkezik Taylor Swift új albuma

Jó hír a 24 éves énekesnő rajongói számára: Brian Kelley, a Florida Georgia Line tagja szerint ugyanis rövid időn belül kijön az új Taylor-lemez.

„Tudom, hogy Taylor nemsokára új koronggal jelentkezik és csodálatos lenne, ha együttműködhetnénk vele. Már van néhány jó duettje, szóval nem lehet mellélőni vele” – árulta el a Huffington Postnak Brian.

*

Ők lesznek az idei Capital Summertime Ball fellépői

A Vodafone és a Capital FM nagyvolumenű eseménye idén is megrendezésre kerül a Wembley Stadiumban a jövő hónapban, a napokban pedig bejelentették a sztárfellépőikett, köztük Pharrell Williamsszel, Miley Cyrusszal, Cheryl Cole-lal, a 5 Seconds Of Summerrel, David Guettával, Ellie Gouldinggal, Calvin Harrisszel, Enrique Iglesiasszal, Ed Sheerannel, Rita Orával, a The Vampsszel, Jessie J-jel, a Union J-vel és a Little Mix-szel.

*

Íme, Lana Del Rey albumának dallistája

A mai napon közzétette az énekesnő május 18-án érkező lemezének, az Ultraviolence-nek hivatalos dallistáját:

1. Cruel World
2. Ultraviolence
3. Shades of Cool
4. Brooklyn Baby
5. West Coast
6. Sad Girl
7. Pretty When You Cry
8. Money Power Glory
9. Fucked My Way Up to the Top
10. Old Money
11.The Other Woman

Bónuszdalok:

12. Black Beauty
13. Guns and Roses
14. Florida Kilos

*

Dalpremier:  Michael Jackson – Blue Gangsta

Újabb dal látott napvilágot a pop királyának május 13-án érkező posztumusz albumáról, az Xscape-ről. Az új szerzemény a Blue Gangsta címet viseli és az utolsó előtti helyen szerepel a lemezen, melyet LA Reid állított össze eddig még sosem hallott nyolc dalból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek