Starity

Amiről lemaradhattál: ez történt a filmvilágban

2014. május 23. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új címet kapott a Batman-film, már forog a Tökéletes hang 2, és itt a Jupiter felemelkedése új előzetese is!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: ez történt a filmvilágban

Bővül a Sleepy Hollow második évada

A brit előadó, Neil Jackson visszatérő szerepet kapott a FOX csatorna fej nélküli sorozatában – számolt be a Deadline, és mint kiderült, a második évad nem 13, hanem 18 epizódos lesz.

Tom Mison és Nicole Beharie már forgatnak, amelyről a Katrinát alakító Katia Winter folyamatosan beszámol Facebook-oldalán, többek között egy olyan képet is posztolt, amelyen fehér, habos ruhában látható – vajon felelevenítik Ichabod és Katrina esküvőjét?

*

Benedict Cumberbatch Johnny Depp-pel forgat

A Városfejlesztési osztály és a Sherlock sztárjai, Adam Scott és Benedict Cumberbatch csatlakoznak Johnny Depp Black Mass címet viselő drámájához, melyben Depp a híres gengsztert, Whitey Bulgert kelti életre.

Cumberbatch Guy Pearce-t váltotta – a főszereplő testvére, Billy Bulger bőrébe bújik.

*

Már készül a Tökéletes hang 2

Anna Kendrick és Rebel Wilson megkezdték a második rész felvételeit szerdán reggel, a Los Angeles-i Baton Rouge-on. A lányok mellett Brittany Snow, Kelley Jackle, Shelley Regner, Hana Mae Lee is feltűntek. “A forgatás első napja! Tegnap elkezdtük tanulni a teljes finalista táncot. #Koreográfia-másnaposság” – tweetelte Anna.

*

Jupiter Ascending: itt az új előzetes

A Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean és Eddie Redmayne főszereplésével készülő thriller újabb előzetest kapott. Jupiter Jones (Kunis) takarítóként dolgozik, de úgy érzi, nagyobb dolgokra hivatott. Amikor rájön, hogy intergalaktikus királyi sarj és célponttá válik, a vadász-testőr Caine (Tatum) segítségét kéri.

*

Új címet kapott a Batman-film

A Warner Bros bejelentette a már készülő film címét, mely Batman v Superman: Az igazság hajnala címen fog futni – ezzel utalva Zach Snyder jövőbeli projektjére, az Igazság ligája-filmre.

Henry Cavill Supermant, Ben Affleck Batmant, Gal Gadot pedig Wonder Womant kelti életre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek