Starity

Így készül a nyárra Demi Lovato

2014. június 19. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekesnő imádja a bő, rockos cuccokat, amiben csak ritkán mutatja meg nőies alakját, ám most kivételt tett rajongóival!

hirdetés
Így készül a nyárra Demi Lovato

Deminek az idei évben szinte egy perc nyugta sem volt, hiszen karrierje őrült tempóban pörög. Februártól egészen május végéig az utakat járta Neon Lights turnéjával, ami közben ötödik lemezén is munkálkodott, majd turnéjának végeztével kisebb kitérőket tett, hogy legújabb kislemezét, a Really Don't Caret promotálja.

Ám mielőtt ismét belevágna a dolgok közepébe, a múlt héten egy teljes hetet tudott magára szánni, és a média kíváncsi szeme elől eltűnve kipihente az elmúlt hónapok fáradalmait és az ezek okozta stresszt.

„Egy teljes spirituális kezelésben volt részem a múlt héten, rengeteg bioélelmiszerrel, edzéssel, meditációval és reiki gyógymóddal. Úgy érzem, most már készen állok az idei nyárra!!” – csiripelte Lovato a Twitteren, majd két képet is csatolt üzenetéhez.

A reiki japán eredetű, Uszui Mikao szerzetes fejlesztette ki 1922-ben. Ez egy energia szemléletű gyógymód, ami energiával, életerővel látja el a testet és a lelket, kiegyenlíti, egyensúlyba hozza a test energiáit, támogatja a test természetes képességét, hogy önmagát meggyógyítsa, helyreállítja a spirituális és mentális egyensúlyt, megszünteti a stresszt, felszabadítja az érzelmi blokkokat, erősíti a kreativitást, biztosítja a teljes relaxációt, kellemes érzést és egységet, tisztítja a testet a toxinoktól, mérgektől.

Az egykori X Factor-mentor a reiki kezelés mellett rengeteg időt tölt a konditeremben, elmondása alapján az, hogy formába tartja magát, új hobbijává vált, és minden alkalmat kihasznál az edzésre, amiről a Twitteren szintén megosztott egy képet.

A kisebb életmódváltás azt eredményezte nála, hogy a rengeteg edzés mellett elkezdte gyakorolni a bioételek készítését is. Első próbálkozásáról büszkén osztotta meg a képet rajongóival.

Deminek szüksége is lesz minden energiájára, mert szeptemberben startol világ körüli turnéja, ám addig is teljesen be vannak táblázva a mindennapjai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek