Starity

Demi Lovato: „Könnyű váltani, ha megbántanak”

2010. szeptember 03. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sonny, a sztárjelölt főszereplője sajnos még nem találta meg az igazit. A paparazzók folyton Joe Jonasról faggatják, ami, be kell vallani, elég zavaró lehet. A lány most elárult egy pár dolgot Joe-val kapcsolatban, sőt, egy lehetséges duettet is felhozott.

hirdetés
Demi Lovato: „Könnyű váltani, ha megbántanak”

A Disney Rocktábor című filmjében láthattuk először, amiben Joe Jonasszal jött össze. Lassan a való életben is megtörtént ugyanez,   ám a kapcsolatnak már egy ideje vége lett. A színész-énekesnő ezúttal a Celebuzznak adott egy rövidke interjút, aminek az első része a két híresség kapcsolatáról szólt:

– Hogy tudtatok Joe Jonasszal barátok maradni?
– Nos, most együtt dolgozunk. Amikor valakit megbántanak, a helyzethez képest könnyű túllépni – nekem is könnyű volt váltanom.
– Egy tanács a rajongóknak, hogy elkerüljék az ilyen eseteket?

– Lépj tovább! (nevet)

A beszélgetés alatt szó volt arról is, hogy esélyes egy Miley CyrusDemi Lovato-duett. „Miley-val arról beszélgettünk, hogy lehetne egy duettünk, együtt megbeszélnénk az akkusztikát meg minden mást. A legjobb barátaim közül neki van az egyik legjobb hangja, remek énekesnő! Örülnék, ha ő is szerepelne az albumomon.”

Várjuk a további fejleményeket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek