Starity

Az HBO leadja Beyoncé és Jay-Z turnéját

2014. július 13. 13:01   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé és Jay-Z már korábban is együtt dolgozott az HBO csatornával, de ezt most ismét megteszik. Szeptemberben látható lesz az egész turnéjuk, elejétől a végéig a csatornán!

hirdetés
Az HBO leadja Beyoncé és Jay-Z turnéját

Egyik kedvenc sztárpárunk, Beyoncé és Jay-Z jelenleg is közös turnéjukkal, az On The Runnal utazzák be Amerikát, azonban néhány napja derült ki, hogy Európába is ellátogatnak – pontosabban Franciaország fővárosába, Párizsba. Szeptember 12-én és 13-án is színpadra állnak első közös turnéjukkal, mely ugyanebben a hónapban még az HBO csatorna képernyőjén is látható lesz majd.

Beyoncé és Jay-Z is dolgozott már együtt az HBO-val korábban is. Az énekesnő jelenleg is látható a csatornán, hiszen 10 héten keresztül a The Mrs. Carter Show Turné egy-egy dala hallható és látható vasárnaponként a csatornán, a Beyoncé: X10 cím alatt, illetve 2013 februárjában az HBO segítségével készítette el első dokumentumfilmjét, a Life is But a Dreamet. Jay-Z is 2013-ban dolgozott együtt a csatornával egy kisfilmjén, a Picasso Babyn.

Tehát már nem kell sokáig várnunk, szeptemberben a hazai rajongók is láthatják a turnét teljes egészében a képernyőkön. Addig is, íme, az HBO kisfilmje, mellyel már fel is hívta a rajongók figyelmét a turnéra:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek