Starity

FUNBALL Arénában mérték össze tudásukat a sztárok

2014. július 17. 16:04   |   Szerző: Merlin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

FUNBALL-bajnokot avatott kedden este a sztárvilág az egyik legnagyobb hazai üdítőmárka nyári kampánynyitó partiján.

hirdetés
FUNBALL Arénában mérték össze tudásukat a sztárok
Fotó: Merlin

A foci körül forgott minden tegnap este a hazai sztárvilágban: nemcsak a VB, de a Pepsi nyári kampánynyitó partija miatt is, ahol mindenki megtalálhatta a hozzá illő focis játékot.

A legnagyobb népszerűségnek a Pepsi saját játéka, a FUNBALL Aréna örvendett, amely hazánk első zenélő fala. Az óriási installáció kimondottan a focizás élvezetére helyezi a hangsúlyt, hiszen a játékosok a kijelölt pontok eltalálásával komponálhatnak zenét az egyes zenei alapok összeállításával, amelyet a fal különböző fényei is kísérnek. Az egyedi játék kicsik és nagyok körében egyaránt gyorsan kedvenccé vált, például két sztárapuka, Hajas Laci és Győrfi Pál fiaikkal, Dáviddal és Ádámmal próbálták ki az új sportot.


hirdetés

Volt, akit a FUNBALL Team, vagyis az üdítőmárka freestyle focistái nyűgöztek le az este folyamán, a legügyesebbnek a freestyle-os fiúk szerint VV Aurelio és a By The Way tagjai bizonyultak, de Csordás Ákos is lelkesen próbált ellesni egy-két trükköt. Gáspár Laci is próbálkozott néhány mozdulattal, Kökény Attila pedig a kezén is sikeresen pörgette a Pepsi világító labdát, amelyhez bárki hozzájuthat a márka nyári promóciója keretében. A team tagjai több helyen is felbukkannak majd a nyár folyamán, jó hír, hogy nem csak Budapesten, de számos fesztiválon is részt vesznek, így senki nem marad le a gyakorlásról, ha megkeresi őket.

Az est fénypontja a nagy FUNBALL verseny volt, amelyen a férfi versenyzők nagy önbizalommal szálltak ringbe az első helyezésért, majd mindenki meglepetésére egy női játékos, VV Viki fölényes győzelmet aratott, és elnyerte a FUNBALL bajnoka címet.
Fotók: Merlin

Az este második felében már a VB vette át a főszerepet, a parti résztvevői együtt szurkolták végig a Németország-Brazília meccset. Istenes Bence házigazdaként stílusosan focimezben érkezett, Németország szurkolóként természetesen a németek mezében, amely kimondottan szerencsésnek bizonyult a végeredmény tekintetében. Bence Reginát is szerette volna meggyőzni, hogy mezben érkezzen, de ő stílusosan inkább az I love football atlétát választotta.

Az estére többen párjukkal érkeztek: Antal Timi egész éjjel elválaszthatatlan volt párjával, Sanyival, de ugyanígy vibrált a levegő Szabó Ádám és régi-új párja, Niki között is, akik érkezésükkor azonnal a rivaldafénybe kerültek. Feleségével érkezett Young G, de friss szerelmespárként vett részt az eseményen VV Aurelio és VV Zsófi is, akik le sem tagadhatták, hogy boldogok együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek