Starity

Itt a Fifty Shades of Grey előzetese!

2014. július 24. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon debütált a nagy sikerű könyvhöz készülő adaptáció legelső hivatalos trailere.

hirdetés
Itt a Fifty Shades of Grey előzetese!
Fotó: Entertainment Weekly

A szürke ötven árnyalata körül még jó ideig nem fognak csillapodni a kedélyek, ami a rajongók számára örömhír, azok számára viszont egyáltalán nem az, akik tetszését nem nyerte el a történet. Az E.L. James által írt bestseller ugyanis már lassacskán lecseng, a filmadaptáció viszont még jövő évig kezeskedik arról, hogy Christian Grey és Anastasia Steele nem éppen hétköznapi sztorija egyhamar ne tűnjön el a köztudatból.

A Sam Taylor-Johnson által rendezett film 2015 februárjában kerül világszerte a mozikba – hazánkban február 12-én, Amerikában pedig Valentin-napon debütál – és az utóbbi hónapokban már jó pár ízelítőt kaptunk belőle, kezdve az Entertainment Weekly által készített fotósorozattal, a forgatáson készült képekkel, a hivatalos poszterekkel és fotókkal.

A mai reggel folyamán pedig a rajongók legnagyobb örömére az első hivatalos előzetes is megérkezett a Universal Studios jóvoltából, aminek köszönhetően az internet szinte felrobbant: az összes hírportál és közösségi oldal telis-tele van A szürke ötven árnyalatával, így nem meglepő, hogy a Twitteren is kapásból a trendek közé emelkedett.

A főszerepben Jamie Dornan és Dakota Johnson láthatóak, mellettük azonban még számos ismert színész feltűnik majd a mozivásznon. Luke Grimes Christian testvérének, Elliotnak szerepében lesz látható; édesanyjának, Dr. Grace Trevelyan Greynek bőrébe Marcia Gay Harden bújik; Rita Ora kelti majd életre húgát, Miát; testőrét, Taylort pedig Max Martini alakítja. Anastasia egyik közeli barátját, Josét Victor Rasuk kelti életre; legjobb barátnőjét és lakótársát, Kate-et Eloise Mumford játssza; mostohaapját, Rayt Callum Keith Rennie testesíti meg; édesanyját, Carlát pedig Jennifer Ehle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek