Starity

Steiner Kristóf meztelenül meditál

2010. szeptember 05. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Steiner Kristóf is behódolt a furcsa szenvedélynek: meztelenül, ádámkosztümben meditál és végez jógagyakorlatokat.

hirdetés
Steiner Kristóf meztelenül meditál

Steiner Kristófnak mindig is fontos volt a természetesség, már kiskora óta sokszor ellátogatott a balatonberényi nudistastrandra, és ugyanezt most be is mutatta nekünk: kipróbálta az ádámkosztümes meditálást, illetve a különféle nyújtó és lazító jógagyakorlatokat, ami már Kristófnak rég egyik dédelgetett álma volt.

Bár jelenleg csak akkor tud elmenni ilyen foglalkozásra, ha Londonban jár:  „Sajnos Budapesten még nincs erre lehetőség, így eddig csak kétszer voltam ilyen órán. Először sokan zavarban voltak, de ez természetes. De meg lehet szokni, hogy a meztelenség nem feltétlenül köthető a szexualitáshoz. A jóga páros gyakorlatai során a szexualitás helyett az egymásba fektetett bizalmon van a hangsúly.” – nyilatkozta. Egyébként ez a sztárok körében is igen elterjedt szokás manapság.

Ha természetesség, akkor szabadság is, legalábbis ezt hallhattuk tőle: „A szabadsághoz van köze, és ahhoz, hogy az ember bizonyos energiáit spirituális eszközökkel is le tudja vezetni. Viszont tény, hogy halvány fogalmam sem volt, hogyan végződik ez az egész. Lehetett volna az is, hogy azoknak van igaza, akik azt mondták, hogy ez valami brutál gang-bang partiba fog torkollni. De természetesen nem így történt.” – mondta egy másik újságnak

Bevallotta, hogy még eleinte ő is szégyenlős volt, de ez mind természetes adottságunk, „melyet le kell vetkőzni”: „Az egész úgy nézett ki, hogy bementünk a terembe, ahol én az utolsó pillanatig húztam az időt a vetkőzéssel – folytatta. – Kicsit zavarban voltam eleinte. A tanár, Mark Mulligan, a londoni Naked Joga atyja tényleg egy elképesztően szimpatikus figura, nem egy pornófilmes kinézetű, nyálcsorgatást előidéző fazon, inkább olyan kisugárzása van, mint egy gurunak. Nagyjából az óra feléig hagyományos jóga óránk volt, csak épp meztelenül.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek