Starity

Calvin Harris miatt mondta le fellépését Rita Ora

2014. augusztus 16. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rita Ora állítása szerint exbarátja, Calvin Harris miatt nem adta elő I Will Never Let You Down című slágerét a Teen Choice Awardson, mivel a 30 éves DJ nem hagyta jóvá a fellépését.

hirdetés
Calvin Harris miatt mondta le fellépését Rita Ora

Az augusztus 10-én megrendezett Teen Choice Awardson eredetileg Rita Ora is színpadra lépett volna I Will Never Let You Down című slágerével, ám az énekesnő az utolsó pillanatban lemondta a fellépését.

Rita a minap élőben nyilatkozott ezzel kapcsolatban Ryan Seacrestnek egy rádióműsor során: „Sajnos nem tudtam fellépni a Teen Choice Awardson” – kezdte, mire Ryan megkérdezte, hogy miért nem, Rita pedig csak ennyit mondott: „Kérdezd Calvint!”majd így folytatta: „Calvin egy hihetetlenül jó dalszerző és sosem fogom semmibe venni a tehetségét. Ő írta a dalt, tehát nyilvánvalóan az ő tulajdona és nem engedte a Teen Choice Awardsra. Úgy terveztem, hogy fellépek. Nagyon sok erőfeszítésbe és munkába került, hogy felkészüljünk a show-ra.”

A 30 éves DJ, Calvin Harris ezt nem hagyta szó nélkül, így Twitter-profilján keresztül válaszolt: „Csak az egyik oldalát ismeritek a történetnek, mivel én inkább nem beszélek a lapoknak a magánéletem minden részletéről”. Majd egyik későbbi tweetjében ezt is hozzátette: „De csak hogy tudjátok, nagyon jó okom volt rá.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek