Starity

Október 6-án indul a Celeb vagyok, ments ki innen!

2014. szeptember 19. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra elindulnak a celebek, hogy szembeszálljanak félelmeikkel a dzsungel mélyén és megmutassák, hogy milyen fából faragták őket.

hirdetés
Október 6-án indul a Celeb vagyok, ments ki innen!

Tegnap végre leleplezésre került a névsor, hogy idén az RTL Klub kiket választott ki a magyar celebek közül arra a nemes feladatra, hogy a dzsungelben kiállják a rájuk szabott feladatokat. Idén a stáb Dél-Afrikában forgat, a Krüger Nemzeti Park közelében egy rezervátumban.

A show október 6-án rajtol a televíziók képernyőjén, és rögtön két évadot láthatnak belőle a nézők. A celebek névsora igen magával ragadó és garantálják a felhőtlen szórakozást. A Gáspár családból Bea asszony vesz részt a játékban, de ott lesz vele Gáspár Laci is, akivel köztudottan rossz a viszonyuk. Mellettük feltűnik még a dzsungel mélyén Szabó Zsófi, aki a TV2-től igazolt át az RTL Klubhoz, Nyertes Zsuzsa színésznő, Puskás Peti énekes, Bárdos András, aki legutóbb tánctudásával varázsolta el a közönséget, Molnár Andrea táncos, Aleska Diamond, aki hivatalos megnevezése alapján modell, de ott lesz még a Konyhafőnökből megismert és sokak kedvencévé vált Fördős Zé is.

Azért a csatorna saját celebjei sem maradhatnak ki a sorból, hiszen VV Aurélió és VV Éva is helyet kapott az afrikai kalandban, amit Sebestyén Balázs és Vadon Jani fog levezényelni. A show fő érdekessége az, hogy a Class FM Morning Show című műsora is Dél-Afrikából fog sugározni a forgatások ideje alatt, hogy a rajongóknak addig se kelljen nélkülöznie Balázsékat.

Van itt minden és lesz itt minden féle, -fajta celeb, már csak az a kérdés, hogy a vadállatok hogyan fogják ezt elviselni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek