Starity

Slipknot: Kiről is szól a The Negative One?

2014. szeptember 24. 19:07   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenekar legutóbbi albuma 2008-ban jelent meg, majd 2010-ben elvesztették a basszistájukat, Paul Grayt. Amikor úgy tűnt, hogy a zenekar végre talpra állt kirúgták Joey Jordison dobost, a következő lemez pedig október 21-én fog megjelenni. Lássuk, mi zajlik a Slipknot háza táján!

hirdetés
Slipknot: Kiről is szól a The Negative One?

Augusztus elsején jelent meg a The Negative One című dal, melyhez később kisfilmet is forgattak a srácok. Később olyan pletykák kaptak szárnyra, miszerint a fent említett szerzemény a nemrégiben elbocsátott dobosról, Joey Jordison-ról szól, legutóbb pedig erről mesélt a Metal Hammernek a zenekar frontembere, Corey Taylor.

„Ó, a k*rva életbe! Az embereknek szükségük van arra, hogy k*rvára előszedjenek mindent újra és újra. Halottam valami sz*rt a videóról, mintha Joey-ról szólna, de ez olyan k*rva vicces. Az van, hogy az album egy történet, nem egy bizonyos sorrendben, ugrál az időben, de ez egy történet a zenekar elmúlt négy évéről szól, kezdve azzal, hogy elvesztettük Pault addig a pillanatig, amíg kiléptünk a stúdióból. Tehát vannak bizonyos dalok, melyek nem különösen Joey-val foglalkoznak, de a feszültségről szólnak és a mindanyiunkban rejlő rútsággal foglalkoznak” - nyilatkozta az énekes, majd lerántotta a leplet arról, hogy valójában kiről is szól a The Negative One.

„A The Negative One rólam szól, nem Joey-ról, és ezért mondja a dal: A te döntéseid, a negatív személy és én, mely a két felem összeütközését szimbolizálja. A The Devil In I ugyanolyan, ami szerintem kib*szott egyértelmű.”

Mindemelett továbbra is folynak a találgatások, hogy ki is ül a cinek mögött, így több ízben hallhattuk azt a híresztelést, miszerint az új dobos szerepét Jay Weinberg kapta, arra alapozva mindezt, hogy az új basszista és Jay akkor váltak ismerősökké a Facebookon, mikor az album munkálatai megkezdődtek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek