Starity

Zuria Vega ismét főszerepben

2014. november 07. 20:08   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zuria Vega ismét egy főszerepet tudhat magáénak, ezúttal egy remake-ben kapott főszerepet.

hirdetés
Zuria Vega ismét főszerepben

A napokban ismét egy régi Televisa-történet kerül feldolgozásra, méghozzá az Abrázame muy fuerte (María del Carmen), mely 2000-ben készült Aracely Arámbula és Fernando Colunga főszereplésével.

Az új változat, melynek címe Que te Perdone Dios (Isten bocsássa meg neked) Angelli Nesma által fog elkészülni, a főszereplők pedig Zuria Vega és Mark Tacher lesznek. A forgatás a héten indult el Los Angelesben.

A két főhősön kívül még olyan színészek kapnak szerepet a történetben, mint Sergio Goyri (Kettős élet, Maricruz), Daniela Castro (Szerelem zágolba), María Sorté (A szív parancsa, A vihar), René Strickler (Árva angyal, Maricruz), Manuel Ojeda (A vihar, A macska), Ana Bertha Espín (Megkövült szível, Szerelem zálogba), Ferdinando Valencia (A végzet hatalma, Szerelem zálogba), és Eric del Castillo (Bűnös vágyak, Szerelem zálogba).

Érdekesség, hogy a 140 részesre tervezett sorozat először az Egyesült Államokban lesz látható az Univisión csatornán január 12-től, míg hazájában, Mexikóban majd valamikor a jövő évben a Yo no creo en los hombres végeztével.


A két főhős így fog mutatni egymás mellett

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek