Starity

Karácsonyi témájú filmben játszik főszerepet Grumpy Cat

2014. november 03. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ikonikussá vált macska játssza a főszerepet egy karácsonyi témájú filmben.

hirdetés
Karácsonyi témájú filmben játszik főszerepet Grumpy Cat

Grumpy Cat az utóbbi évek egyik legnépszerűbb háziállatává nőtte ki magát, hiszen nem csupán az internetet hódította meg, hanem rajongói találkozhattak vele magazinok, naptárok címlapjain és a tévé képernyőin is láthatták.

Goromba mimikája ellenére Grumpy Catben fantáziát látott a Lifetime és Grumpy Cat legrosszabb karácsonya címmel filmre viszi a négylábú történetét, mely alkotás természetesen a karácsony körül forog majd és november 29-én jelenik meg.

A történet 12 éves főszereplője egy igaz barátot kíván karácsony alkalmából, mely cimborát a rosszkedvű macsek képében kap meg, ám az állat igen kevéssé váltja be a hozzá fűzött reményeket, ugyanis minden történést negatívan kommentálva bosszantja újdonsült gazdiját.

Mint kiderül, Grumpy Cat nehezen viseli a békét, a családi hangulatot és úgy általában a karácsonyt, de vajon megváltozhat-e mindez, ha új családja szerető gondoskodással veszi körbe? Hamarosan kiderül!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek