Starity

Nem titkolózik tovább Ariana Grande és Big Sean

2014. november 27. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sok találgatás és pletyka után most már biztos, hogy tényleg egy párt alkot a két sztár.

hirdetés
Nem titkolózik tovább Ariana Grande és Big Sean
Fotó: Getty Images

Mióta Big Sean felbontotta eljegyzését Naya Riverával és Ariana Grande is szakított Jai Brooksszal, sok időt töltött együtt a 26 éves rapper és a 21 éves énekesnő, ám nem csak a közös munka kapcsán. Így tehát nem meglepő, hogy már régóta megy a szóbeszéd azzal kapcsolatban, hogy valóban összejöttek-e, hiszen sok olyan fotó látott napvilágot, melyeken a párost vélték felfedezni a rajongók, a legtöbbször kicsit sem félreérthető helyzetben.

Ariana és Sean azonban egészen eddig nem vállalta fel hivatalosan a nagyközönség előtt kapcsolatát, ugyanis néhány napja történt, hogy a nagy nőcsábász hírében álló Big feltöltött egy olyan fotót az Instagram-profiljára, mely tagadhatatlanul bizonyítja, hogy együtt vannak.

„Én és az én Arim” – fűzte hozzá röviden és tömören a képhez, mely a Los Angelesben megrendezett A Very Grammy Christmas Concert nevezetű esemény backstage-ében készült, ahol azért voltak jelen, mert együtt adták elő közös dalukat, a Best Mistake-et.

Fotó: Instagram/Big Sean

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek