Starity

Így látja magát műsorvezetőként Szabó Zsófi

2014. december 20. 16:04   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Zsófi nemrég még a Jóban Rosszban csapatát erősítette, majd átkerült az RTL Klubhoz, ahol először a Celeb vagyok, ments ki innen! című show-ban láthattuk, majd megmutatta, hogyan vezet egy egyórás műsort.

hirdetés
Így látja magát műsorvezetőként Szabó Zsófi
Fotó: Facebook/Szabó Zsófi

Szabó Zsófi élete fenekestül felfordult, mikor felhagyott a Jóban Rosszbannal és átigazolt az RTL Klubhoz. Régebben szó volt arról, hogy a színésznő bekerül a Barátok köztbe, de nem így lett, ugyanis az RTL szerkesztői rögtön a mélyvízbe dobták: élőben kell levezetnie az After-X-et minden szombaton.

Szabó Gyula lánya a Nők Lapja Cafénak mesélt arról, hogyan vélekedik saját teljesítményéről: Ma már az van a nevem mellett, hogy színésznő/műsorvezető, de még anno a színésznőért is keményen meg kellett küzdenem. Még van hova fejlődnöm, figyelem a nagyokat, tanulok tőlük. De nagyon jól éreztem magam az After-X-ben és úgy gondolom, ha az ember valamiben jól érzi magát, az nem lehet nagyon rossz – árulta el, majd arról is mesélt, hogyan viseli a negatív kritikákat.

Az egész műsor alatt vegyesek voltak az érzéseim. Nagyon sok negatív kritikát kaptam, de végül ezeket sikerült a javamra fordítanom, inkább felszívtam magam rajtuk, és erőt merítettem belőlük. Ráadásul hasonlóan sok kedvességet és elismerést is kaptam, ezek pedig sokkal többet jelentenek nekem, mint a kommentelők beszólásai.

Zsófit a nézők ezen a hétvégén láthatják utoljára a műsorban – legalábbis idén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek