Starity

Louis Tomlinson rajongói adományoztak szülinapja alkalmából

2014. december 24. 13:01   |   Szerző: twilightgirl0910

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon 23. születésnapját ünneplő One Direction tag kellemes meglepetésben részesült a Directionerek felől. Rajongói ugyanis adományoztak egy gyermekkórháznak.

hirdetés
Louis Tomlinson rajongói adományoztak szülinapja alkalmából
Fotó: Brendon Thorne/Getty Images

A brit fiúbanda oszlopos tagja pontosan 23 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot. Köztudott, hogy a One Direction fanok sosem restelkedtek meglepni bálványaikat, ez pedig ezúttal sem történt másképp. A rajongók elhatározták, hogy visszaadják Louis-nak mindazt a szeretetet és törődést, amit kaptak tőle, ezért már a tavalyi akcióból kiindulva, jóval születésnapja előtt elkezdtek kampányolni.

Louis Tomlinson oly sokat tett a rajongóiért és a Bluebell Wood Gyermek Hospice-ért egyaránt, hogy mi, fanok, úgy döntöttünk, valahogy szeretnénk ezt meghálálni neki, valamint az alapítványnak is. 23. születésnapja tiszteletére adományokat gyűjtünk a Bluebell Woodnak. Előző évben a célunk a 22.222 dollár elérése volt. Végül több mint 23.000 dollár gyűlt össze. Idén szeretnénk ezt is túlszárnyalni – írta Amy, a mozgalom egyik főszervezője.

A lelkes rajongóknak sikerült megvalósítaniuk álmukat, ugyanis az adományok meghaladták a kitűzött célt, jelenleg 24.500 dollár körül jár a befolyt összeg. A fiatal énekes a következőképp kommentálta a dolgot: Most hallom, hogy a mi hihetetlen rajongóink mennyi pénzt gyűjtöttek a Bluebell Wood CH számára. Kifogytunk a szavakból srácok. SZERETÜNK benneteket!

Valószínűleg egy fantasztikus születésnapi ajándék lehetett Louis számára - aki előszeretettel adományoz a rászorulóknak, köztük is elsősorban a gyerekeknek - az, hogy példáját követve rajongói is összefognak egy nemes cél érdekében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek