Starity

Az RTL Klub elhalasztja Gjoni műsorát

2010. szeptember 11. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

X-Faktor, Való Világ 4, Fókusz, Barátok közt... Ennyi műsor mellett már nincs sem idő, sem hely Delhusa Gjon új társkereső-műsorának!

hirdetés
Az RTL Klub elhalasztja Gjoni műsorát

Az RTL Klub bejelentette, idén már nem kerül képernyőre Delhusa Gjon új társkereső-műsora, az I love Gjoni. Szerintük ugyanis óriási pazarlás volna egyszerre három nagy nézettségű műsort is elindítani: az X-Faktort, a Való Világ 4-et és az I love Gjonit. Így az énekesnek egészen 2011-ig el kell titkolnia, ki a párja, nehogy előre lelője a poént.

Az RTL Klub nem szeretné, ha a hatalmas sikerű X-Faktor és a máris nagyon sokak figyelmét felkeltő Való Világ 4 miatt az I love Gjoninak, amit hetente egyszer adnának le, nem lenne kellő nézettsége. A csatorna szerint nyugodtan megengedhetik maguknak azt, hogy csak egy év múlva mutassák be Mr. Delhusa műsorát.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója úgy véli, az I love Gjoni hatalmas siker lesz. Bár a nézők szerint ez a Benkő feleséget keres című műsor utánzata, Kolosi azt mondja, még ahhoz képest is rengeteg újat, jobbat fognak majd mutatni Gjoni show-jában.

S hogy mit szól ehhez maga Delhusa Gjon? Szerinte a közönség jövőre is ugyanúgy fogja szeretni őt is és a műsorát is: „Látványos produkcióról van szó, amelyben a romantika sem olcsó. Vannak benne hajós és repülős jelenetek is, nem is beszélve a stáb száz főjéről.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek