Starity

Európába látogat a Florida Georgia Line

2015. január 03. 12:12   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Florida Georgia Line idén egy számukra még teljesen új élménnyel néznek szembe, hiszen a C2C: Country to Country nevezetű 2015-ös turné keretein belül ők is fellépnek majd.

hirdetés
Európába látogat a Florida Georgia Line

A Florida Georgia Line nem akárhogyan köszöntötte a 2015-ös évet, hiszen a New Yorkban évente megrendezett és nagyszabásúnak tekintett Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve With Ryan Seacrest eseményen léptek fel, ahol Taylor Swift is megtisztelte jelenlétével a nagyközönséget.

Végre megtörténik! Minden, amit Európáról eddig hallottunk, az elképesztő, egy csodálatos kontinens, ahová megéri elmenni legalább egyszer az életben. Eddig csak álmodni tudtunk arról, hogy milyen jó lenne az ottani rajongókat is megismerni, és most végre valóra válik az álmunk – mesélte Brian.

A srácok a C2C: Country to Country 2015-ös turnéjának keretein belül látogatnak a kontinensre, és azon belül Svédországba, Angliába, Norvégiába és Írországba, ahol nem lakatra zárt titok, hogy a country nagy népszerűségnek örvend. Rajtuk kívül még Luke Bryan, Lee Ann Womack, Brandy Clark, Jason Aldean, a Lady Antebellum, Brantley Gilbert és Kip Moore érkezik Európába a turnénak köszönhetően.

Reménykedünk abban, hogy egy olyan csodálatos utazás részesei leszünk, amit nem fogunk soha elfelejteni. Tudjuk, hogy az ilyen jó dolgok mindig egy szempillantás alatt elmúlnak, de mi akkor is nagyon boldog vagyunk, hogy megkaptuk ezt a lehetőséget – zárta mondanivalóját Brian.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek