Starity

Megjelent Kim Jong Hyun első szólóalbuma

2015. január 14. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 12-én került ki a boltok polcaira a SHINee-ból jól ismert Kim Jong Hyun első önálló albuma, mely a BASE nevet kapta.

hirdetés
Megjelent Kim Jong Hyun első szólóalbuma

A tavalyi évben a SHINee rajongók hatalmas örömére Lee Taemin mutathatta be saját szerzeményét, az ACE-t. 2015. január 12-én pedig Kim Jong Hyun adta ki legújabb BASE című szólóalbumát, valamint ezzel szinte rögtön párhuzamosan egy videoklipet is feltöltöttek a világhálóra. A lemezen található összes dal szövegét maga az énekes írta. "Hogy ősszinte legyek, nem vagyok nagyon jártas a ballada stílusú dalokban. Bár régebben sok ehhez hasonló számot énekeltem, mégis elég távol állnak tőlem. Azonban érdekes módon ez az album mutatja be leginkább a zenével való kapcsolatomat!" – nyilatkozta a fiatalember.

Az album mellé leforgatott kisfilm a lemez második dalához készült, melynek címe nemes egyszerűséggel Crazy. A hangszerelésben a legnagyobb szerepet a zongora kapta, valamint érdekes hatást kelt a háttérben feltűnő kórus is. A rappelős rész egy kicsit rekettebb hangzású, rendkívül magával ragdó. Összeségében kijelenthetjük, hogy egy kifejezetten fülbemászó dal született.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek