Starity

Súlyos beteg rajongóját támogatja a Papa Roach

2015. január 19. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vacaville-i zenekar ezúttal az agydaganattal küzdő Mark Guerrát karolta fel, és váltotta valóra az álmát.

hirdetés
Súlyos beteg rajongóját támogatja a Papa Roach

A kaliforniai négyestől sosem állt messze a jótékonykodás, így a rajongók számára aligha meglepő, hogy ismét egy súlyos beteg rajongójukon segítenek a srácok. Mark Guerra ugyan még nagyon fiatal, ám már évek óta küzd a középiskolai évei alatt diagnosztizált agydaganattal. 

Mark évek óta hatalmas Papa Roach-rajongó, és az volt élete álma, hogy találkozhasson példaképeivel. A meetingre 2013 őszén került sor, amikor is a Jacoby Shaddix-vezette zenekar VIP vendégeként érkezhetett egy koncertre - ahol a zenekar neki ajánlotta a Leader Of The Broken Hearts című szerzeményt -, az ezt követő napon pedig a srácok a stúdióba is követték beteg rajongójukat, ahol Mark első kislemezét vette fel zenekarával, a Breaking Boundryzzal.

A meglepetések sora azonban mintha nem akart volna véget érni, ugyanis a Papa Roach-csal való találkozását követően rámosolygott Fortuna Markra, akit az a megtiszteltetés ért, hogy a Papa Roach lemezeit forgalmazó Eleven Seven Music vezetősége felajánlotta: kiadja a Breaking Boundryz kislemezét, melynek felvételeiben Jacobyék is részt vállaltak.


A Breaking Boundryz albumának borítóján a Mark daganatáról készült MRI-felvétel látható

Érdekesség, hogy Mark zenekara kislemezének összes bevételét a Make A Wish gyermekjóléti jótékonysági szervezet számára ajánlja majd fel, mely korong január 27-én kerül az üzletek polcaira, akárcsak a Papa Roach újdonsága, a F.E.A.R. (Face Everything And Rise). Ezen túl pedig Mark Jacobyval karöltve áll majd nyilvánosság elé a lemezek debütálását követően, hogy megossza tapasztalatait, valamint, hogy együttes erővel felhívják a publikum figyelmét az ügy fontosságára, és arra, hogy támogatókat nyerjenek az alapítvány számára, mely lehetővé tette Mark és a Papa Roach találkozását is.

Visszatekintve a Make A Wish-sel kapcsolatos tapasztalatainkra, rá kellett jönnünk, hogy Mark a megtestesítője a Face Everything And Rise által képviselt koncepciónak. Ő a tökéletes példa a gyerekek és a családok számára, hogy hogyan is lehet megbirkózni egy egész életet felforgató betegséggel. Ő sosem adta fel... A hozzáállása példaértékű! - áradozott a fiúról Jacoby Shaddix.


A Papa Roach és Mark zenekara, a Breaking Boundryz a Dowtown stúdióban

Elizabeth Guerrát, Mark édesanyját mélyen meghatotta a Papa Roach és az Eleven Seven Music nagylelkű gesztusa és egy könnyfakasztó levélben mondott köszönetet mindenért, akárcsak fia, aki egy hétig maga is a Papa Roach tagjának érezhette magát.

Nem hiszem, hogy elég alkalommal mondhatnék köszönetet mindenkinek, aki segített valóra váltani a kívánságom. Ez egy csodálatos utazás volt számomra, kérni sem lehetett volna jobbat. Egész héten angyalokkal voltam körülvéve, és a szívem melegében őrzöm majd mindig ezt az emléket. Alig várom, hogy megjelenjen az album, és hogy elkezdhessem törleszteni mindazt a kedvességet, amiben részem volt - mondott köszönetet Mark.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek