Starity

Kezd elegük lenni a sztároknak a bunkó kommentelőkből

2015. február 04. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A közösségi oldalak nagyszerű felületet jelentenek a sztároknak a rajongóikkal való kapcsolattartásra. Csak egyetlen probléma akad: ugyanez a felület kiválóan alkalmas a beszólogatásra is.

hirdetés
Kezd elegük lenni a sztároknak a bunkó kommentelőkből
Fotó: Facebook / Frei Tamás

Amióta létezik az internet léteznek a megmondóemberek is, ők mindig mindent jobban tudnak másnál, kijavítanak, leszólnak, beszólnak, többségük pedig mindezt alpári stílusban teszi. A Facebookon a celebek oldalai pedig remek felületet jelentenek számukra, hogy pusztító, negatív gondolataikat széles körökben terjesszék.

Legutóbb Frei Tamás fakadt ki a primitív hozzászólásokon, és tett közzé ez hosszú posztot a témával kapcsolatban.

Bevallom őszintén, egyre nehezebb és egyre több időmet rabolja a személyeskedő, szélsőséges és primitív vélemények, az alpári stílusban írt bejegyzések »moderálása«. Az oldal tisztán tartása! Én itt a saját örömömre kezdtem írni, senki nem fizet érte, egyszerűen csak a világ különböző lapjaiban olvasott érdekességeket, izgalmas véleményeket szeretném megosztani az érdeklődőkkel – kezdi bejegyzését Frei Tamás. 

Ha ezen az oldalon is eluralkodik az a Magyarországon fertőzésként terjedő türelmetlen, kulturálatlan, majdnem azt írnám, hogy primitív stílus, amit ki nem állhatok, és ami elől »menekülök«, akkor a lelki nyugalmam érdekében lekapcsolom ezt az oldalt. Hiszen akiket szívesen látnék itt, ők már amúgy is elmenekültek, és itt hagyták a hőzöngő és frusztrált primitíveket. Akkor semmi szükségem rá.

A poszt végén még megkérte a kommentelőket, hogy próbáljanak értelmes emberekhez méltó, kulturált párbeszédet folytatni az oldalon, de valószínűleg akiknek szól az írás, azokhoz úgysem fognak eljutni ezek a szavak. 

Tóth Vera egy hete a Dal 2015 után fakadt ki, amikor elszaporodtak a negatív kommentek az oldalán. 

Nem csodálom, hogy egyre több helyen betiltják a kommentelést. Romboló, és az életkedve elmegy az embernek tőle. Nem vagyok kíváncsi az 'úgy néztél ki tegnap este a Dalban, mint egy tuskó kék festékkel leöntve' típusú véleményekre. Ő mondjuk biztos jobban érzi magát ettől, mert szürke, unalmas élete egy nagy rakás szar, és ebben éli ki magát. A fikázó szakmabeliekről meg ne is beszéljünk. Nem kell, hogy szeressétek, kollégák, de a minősíthetetlen hangnemű véleményeket inkább tartsátok meg magatokban, mert elkeserítő, és elveszik az összes reményem abban, hogy valaha is lesz összetartás ebben a szakmában. Nem kell megnézni a műsort – fakadt ki oldalán az énekesnő, akinek természetesen a kritikákkal nincs problémája, csak a közlési stílussal. Hozzátette, hogy aki nem szereti, és ezt normálisan el is tudja mondani, azzal semmi gond nincs.

A többi sztárt sem kímélik a kommenthuszárok, a leginkább támadottak közé tartozik Hajdú Péter és Sarka Kata, valamint Rubint Réka és Schobert Norbi, utóbbinál szinte mindegy mit oszt meg, mindig betámadják. Ezen kívül szinte bármelyik sztárra igaz, hogy ha kiposztolnak egy nyaralásos képet, akkor biztosan lesznek, akik az anyjukba küldik őket egy-egy hozzászólásban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek