Starity

Bemutatkozik a SportKlub új üdvöskéje: Tóth Laura

2015. február 10. 07:07   |   Szerző: Red Lemon Média

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétről-hétre különböző sportokban próbálják ki magukat, és eddig úgy tűnik: Horti angyalai előtt nincs akadály! Tóth Laura modell a hétköznapokban sem ismer lehetetlent, ha kell két divatbemutató és forgatás között cementes zsákot cipel, vasal, takarít.

hirdetés
Bemutatkozik a SportKlub új üdvöskéje: Tóth Laura
Fotó: Red Lemon Média

Laczkó Zsolt 22-szeres válogatott labdarúgó csinos felesége, Tóth Laura minden héten a SportKlub képernyőjén mutatja meg, milyen vagány csaj valójában. A Horti angyalaiban Molnár Andi és Aryee Claudia Tücsi mellett különböző – kicsit sem nőies – sportokat próbálnak ki. Laura a magánéletében sem retten meg a kihívásoktól.  

„A mozgás mindig is része volt az életemnek, hiszem apukám testnevelő tanár, én pedig sportiskolába jártam. Szerencsére Zsolti is igazi örökmozgó, amikor vége a szezonnak akkor is folyton mozgunk, edzünk, biciklizünk” – magyarázta Laura, aki azt is elárulta, hogy első találkozása férjével, a jelenleg Kecskeméten focizó Laczkó Zsolttal nem sikerült túl jól. 

„Egy buliban találkoztunk Zsoltival, a barátait már régóta ismertem, őt azonban nem. Azt kijelenthetjük, hogy nem volt szerelem első látásra, folyton ugratott, nem volt szimpatikus. Ebből aztán szerelem és házasság lett” – mesélte nevetve a csinos modell, aki mostanában igazán férfias területeken is teljesít.

„Éppen építkezünk és sok mindent nekem kell intéznem. A múltkor cementes zsákot cipeltem, azóta is ezzel ugratnak a többiek a SportKlubban. Amúgy is szeretek otthon szorgoskodni, imádok vasalni és takarítani. Sőt újabban egy barátnőm kisfiára is sokat vigyázunk, ezt egyfajta gyakorlásnak fogjuk fel. Nagyon szeretnénk már gyereket, Zsolti is oda van a kicsikért, reméljük, hamarosan a sajátunkat dajkálhatjuk” – tette hozzá a Horti angyala.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek