Starity

Amber Rose ellenzi Tyga és Kylie Jenner kapcsolatát

2015. február 15. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még mindig nincs megerősítve, ámde nagyon valószínűnek tűnik, hogy a 25 éves Tyga és a 17 éves Kylie Jenner randevúzgatnak egy ideje. Amber Rose ezt egyáltalán nem támogatja.

hirdetés
Amber Rose ellenzi Tyga és Kylie Jenner kapcsolatát

Amber Rose – akinek a házassága nem is olyan régen ért véget Wiz Khalifa rapsztárral – pénteken a Power 105.1 The Breakfast Clubjában adott egy interjút, melyben fitogtatta Tyga és Kylie Jenner kapcsolatát. A két celebet gyakran látni együtt, nemrégiben beteg gyerekeket is megleptek, ezért nem indokolatlan a pletyka körülöttük. Amber Rose biztos benne, hogy együtt vannak, de egyáltalán nem támogatja a párt.

Ő [Kylie] 17 éves, a törvény szerint is túl fiatal neki [Tygának]nyilatkozta Amber, akinek egyébként közeli barátja Tyga exfelesége, Blac Chyna. Ő egy kisbaba. Aludnia kellene menni este 7-kor, miután megivott egy pohár tejet.

A riporter ezután arra is rákérdezett, hogy mi lenne, ha véletlenül összefutna velük Los Angelesben? Biztosan nem beszélnék velük! Nevetséges. [Tygának] Szégyellnie kellene magát: volt egy gyönyörű nője és egy babája, és mindezt otthagyta egy lányért, aki épphogy betöltötte a 17-et.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek