Starity

Kitüntetésben részesült a Papa Roach

2015. február 18. 14:02   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rengeteg jótett nem marad elismerés nélkül, és bár a Papa Roach nem a díjak és az elismerés miatt segít másokon, a vacaville-i közgyűlés megemlékezett a zenekar nagylelkűségéről.

hirdetés
Kitüntetésben részesült a Papa Roach

A vacaville-i törvényhozás egyik tagja, Jim Frazier tiszteletét fejezte ki a Papa Roach iránt a kedden délután egy órakor tartott közgyűlésen, a California State Capitolban. Frazier kitüntette a sacramentói rockegyüttest a 2000-ben megjelent Infest című album 15 éves évfordulója alkalmából, és a srácok jótékonysági munkája is elismerésre került.

Érdekesség, hogy a Papa Roach ezen a héten jelentette be, hogy jótékonysági koncertet adnak Vacaville-ben, hogy támogassák a NorthBay Healthcare’s rákközöpontú projektjét. A bandától amúgy sem áll távol a másokon való segítség: 2013 őszén egy agydaganattal küzdő rajongójukat vették a szárnyaik aláhajléktalanokon segítettek, részt vettek az Ice Bucket Challenge-ben és tüntettek az öngyilkosság ellen is korábban.

Az együttes jelenleg Ausztráliában turnézik, de március elején újra nyakukba veszik Európát, és nem utolsó sorban június közepén ismét tiszteletüket teszik kis országunk fővárosában egy lemezbemutató klubkoncert erejéig. 


Fotó: Facebook/Papa Roach

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek