Starity

Lemondott szárnyáról Karlie Kloss és Doutzen Kroes

2015. február 27. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok-sok évnyi munka után mindkét modell távozik a Victoria’s Secrettől.

hirdetés
Lemondott szárnyáról Karlie Kloss és Doutzen Kroes

Kettővel kevesebb angyala maradt a Victoria’s Secretnek, ugyanis a napokban kiderült, hogy  Karlie Kloss és Doutzen Kroes is kilépett. A hírt a VS marketingirodájának vezetője, Ed Razek erősítette meg az Instagramon keresztül.

Miután posztoltam a hírt Karlie Kloss távozásáról, számos üzenetet kaptam, amiben azt kérdezték az emberek, hogy miért nem mondtam semmit tavaly év végén arról, hogy Doutzen is elmegy. Jogos kérdés. A legegyszerűbb válasz az, hogy kellett volna – kezdte Razek.

Míg Karlie-t két évvel ezelőtt avanzsálták angyallá, addig Doutzen 2008 óta viselhette a legendás szárnyakat a bemutatókon, de mint kiderült, egyikük sem nézeteltérések vagy viták miatt döntött a távozás mellett.

Doutzen egy jövedelmező lehetőséget kapott Európában és ez ütközött volna VS-beli kötelességeivel. Tehát az ügynöksége kérésére bontottuk fel vele a szerződésünket. Nem volt semmi konfliktus vagy ellenségeskedés. Semmi olyan ostobaság, amiket az Instagramon olvastam. Kapott egy remek üzleti lehetőséget, és én csak igazságos akartam lenni egy olyan valakivel, akit imádok és tisztelek. Ez minden. Őszintén hiszem, hogy Doutzen az egyik leglélegzetelállítóbb és leggyönyörűbb ember a világon. És mindig ezt fogom gondolni. Ezt rengetegszer elmondtam neki is. Most már tudjátok – öntött tiszta vizet a pohárba Ed.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek