Starity

Hivatalos: jön a Jégvarázs második része

2015. március 12. 23:11   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Örülhetnek a Jégvarázs rajongói: bejelentésre került, hogy kap egészestés folytatást is az Oscar-díjas film.

hirdetés
Hivatalos: jön a Jégvarázs második része

Ma került sor a Walt Disney Company éves ülésére San Fransiscóban, ahol Robert A. Iger vezérigazgató beszámolót tartott a részvényeseknek. A rendezvény alatt felkérte a Walt Disney és a Pixar animációs stúdió kreatív igazgatóját, John Lassetert, valamint Josh Gad színészt – Olaf eredeti hangját – hogy bejelentsék, a Jégvarázs 2. hivatalosan is tervezési fázisba került a Walt Disney Animation Studiosnál.

A Jégvarázs Oscar-díjas stábja – Chris Buck és Jennifer Lee rendezők, valamint Peter Del Vecho producer – visszatérnek az új film kedvéért. Annyira élveztük a Frozen Fever munkálatait, és hogy visszatérhettünk ezekkel a karakterekkel a világukba – mondta John LasseterJennifer Lee és Chris Buck nagyszerű ötlettel álltak elő a folytatáshoz és sokkal többet fogtok még róla hallani, és visszarepítünk titeket Arendelle-be. Nagyon izgatottak vagyunk emiatt.

A Jégvarázs első folytatásának számító rövidfilm a John Lasseter által is említett Frozen Fever lesz, melyet az USA-ban március 13-ától, itthon pedig március 19-étől vetítenek majd a Hamupipőke előtt. Éppen tegnap jelent meg hivatalos posztere, ma pedig az új dal címét is bejelentették. A Jégvarázs 2. bemutatója még nem került kitűzésre, hiszen Jennifer Lee mindeközben egy Időcsavar-adaptáción is dolgozik. A színészek várhatóan visszatérnek, hiszen mindannyian reménykedtek a folytatásban.

Nem meglepő, hogy a Disney a folytatás mellett döntött, hiszen a Jégvarázs hozta meg a stúdió első Oscar-díját a legjobb animációs film kategóriában, valamint minden idők legtöbbet nézett animációs filmjévé lépett elő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek